search
'Better Call Saul' speelt zich voor, tijdens en na 'Breaking Bad' af

'Better Call Saul' speelt zich voor, tijdens en na 'Breaking Bad' af

Mogelijk keert Walter White dus terug!

Jim Pedd

Het lijkt erop dat we niet het laatste gezien hebben van Walter White (Bryan Cranston). Het zou zomaar eens kunnen dat hij terugkeert in Breaking Bad spin-off Better Call Saul. In een interview met New York Daily News, vertelden bedenker Peter Gould en uitvoerend producent Vince Gilligan over de serie.


Gilligan blijkt al vrij vroeg bedacht te hebben dat de serie tijdssprongen moet krijgen en cameo's van verschillende personages uit Breaking Bad. Better Call Saul zal zich volgens Gould afspelen voor, tijdens en na Breaking Bad. "Mooi aan het hebben van een flexibele tijdlijn, is dat een deel ervan zich voor Breaking Bad, tijdens Breaking Bad en na Breaking Bad afspeelt. Dat geeft ons de mogelijkheid om personages terug te brengen, die stierven tijdens Breaking Bad," aldus Gould.

En over het feit dat onlangs bekend werd gemaakt dat de serie niet één, maar twee seizoenen krijgt: "Het is geweldig, omdat we ons verhaal zo over twee seizoenen kunnen vertellen. Onze manier van werken lijkt heel sterk op die van Breaking Bad omdat alles op elkaar volgt en elke aflevering voortborduurt op de vorige. Daarmee hebben we een breder canvas om op te schilderen," vertelde Gould.

De serie, waarin Bob Odenkirks Saul Goodman te zien is, gaat in 2015 in première. In Nederland heeft Netflix de rechten op de serie.

Aanbevolen artikelen