search
'Sherlock' krijgt special én vierde seizoen
Series / Nieuws

'Sherlock' krijgt special én vierde seizoen

De special is in 2015 nog te zien, het seizoen pas in 2016.

Nadat we eerder te horen kregen dat BBC-hitserie Sherlock waarschijnlijk in 2015 een Christmas Special zou krijgen, is er nu de bevestiging van niet alleen die special, maar ook een volledig nieuw seizoen. In de aankondiging schrijft BBC dat er in de special en het vierde seizoen gekeken wordt naar de vraag waarom Moriarty op het einde van seizoen 3 op elke televisie in Engeland te zien is.


Steven Moffat is verder enthousiast over het nieuwe seizoen. "Een special, en een nieuwe serie van drie afleveringen! Het is een recordbrekende reeks! Natuurlijk is het veel te vroeg om te zeggen wat er komen gaat, maar we hebben er vertrouwen in dat het eerstvolgende dat met Sherlock en John gebeurt, het allerlaatste is dat je zou verwachten…"

Ook Mark Gatiss heeft er zin in. "Serie vier! Eindelijk! Het is altijd speciaal om naar Sherlock terug te keren, maar ditmaal is het nog specialer. Een special! Niet alleen dat, maar daarna nemen we nog drie afleveringen extra op, die Sherlock en John Watson naar diepere en duisterdere wateren brengen dan ooit tevoren. Het volledige team heeft er zin in!"

De opnames van de special beginnen in januari 2015 en de drie afleveringen van het vierde seizoen worden later dat jaar opgenomen. Waarschijnlijk is de special tijdens Kerst 2015 te zien en het vierde seizoen zou dan in 2016 van start kunnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen