search
Ian Somerhalder: "Dit is de reden waarom ik tiende verjaardag 'The Vampire Diaries' niet heb gevierd!"
Series / Nieuws

Ian Somerhalder: "Dit is de reden waarom ik tiende verjaardag 'The Vampire Diaries' niet heb gevierd!"

Op 17 september verscheen er dan uiteindelijk toch een bericht van de acteur...

Het eerste seizoen van The Vampire Diaries ging in première op 10 september 2009, ondertussen alweer tien jaar geleden. De tiende verjaardag van de reeks werd door heel wat leden van de cast dan ook uitgebreid gevierd, vooral op social media. Blonk uit in afwezigheid? Ian Somerhalder! Daar lijkt de acteur nu echter een goede reden voor te hebben...

The CW mocht tien kaarsjes uitblazen voor haar serie The Vampire Diaries en ook op social media werd dat danig gevierd. Het viel fans echter op dat één acteur helemaal niets plaatste over de tiende verjaardag. Het ging hierbij om 'Ian Somerhalder' die in de reeks de rol van 'Damon' op zich had genomen. De acteur plaatste op 10 september een hele dag niets op social media, maar zou dat later uitgebreid goedmaken.

9/11
In een reactie gaf Somerhalder na afloop aan dat de tiende verjaardag van de reeks voor hem te dicht lag bij 9/11. De terroristische aanval op de WTC-torens in New York staat duidelijk bij de acteur nog stevig in het geheugen gegrift. Fans moesten er dus even op wachten, maar uiteindelijk verscheen er op 17 september dan toch een (zeer uitgebreid) bericht op social media van Somerhalder.

Bekijk op instagram


Ondanks het feit dat Somerhalder in eerste instantie bekendheid heeft weten te verwerven omwille van zijn rol als 'Boone' in de populaire serie Lost is het vooral het personage van 'Damon' in The Vampire Diaries welke zijn carrière echt heeft gelanceerd. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat Somerhalder nog veel liefde koestert voor The Vampire Diaries en haar fans.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen