search
Netflix kondigt vierde, maar meteen ook laatste seizoen aan voor 'GLOW'
Series / Nieuws

Netflix kondigt vierde, maar meteen ook laatste seizoen aan voor 'GLOW'

Goed, maar tegelijkertijd ook minder goed nieuws voor de fans...

Goed, maar ook minder goed nieuws voor fans van de Netflix-serie GLOW. De streaminggigant heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks met zekerheid een vierde seizoen zal krijgen. Tot dusver alleen maar goed nieuws, ware het niet dat het vierde seizoen ook meteen het laatste zal worden.

Tot dusver geen gote verrassingen in de aankondiging voor het vierde seizoen van GLOW. Zo heeft Netflix aangegeven dat 'Liz Flahive' en 'Carly Mensch' terug zullen keren als showrunners, schrijvers en executive producers. Bovendien werd meteen ook aangegeven dat het vierde seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen. Wanneer het laatste deel uit de reeks precies zal verschijnen werd door Netflix nog niet officieel bekend gemaakt. Indien de traditie wordt gerespecteerd zal dat wellicht ergens in de zomer van 2020 zijn.

Lees ook: Van je collega's moet je het maar hebben: "Alison Brie is te aardig"

Bijzondere serie
Niet alleen heel wat kijkers zijn helemaal weg van de serie GLOW, ook experts hebben de reeks een uitstekende rating gegeven. Dat GLOW hoge ogen heeft gegooid bleek eerder uiteraard ook al uit het feit dat ze zomaar even 15 Emmy nominaties wist te verzamelen. Uiteindelijk zou de serie ook daadwerkelijk 3 Emmy's in de wacht slepen.

Ondanks het feit dat er dus nog een vierde seizoen van Glow zal verschijnen maken fans zich toch maar beter klaar voor het afscheid van de reeks. Het is voor Netflix niet de enige topper die een einde aan haar verhaallijn breidt. Eerder werd er namelijk ook al voor gekozen om Orange Is The New Black niet meer te verlengen en ook het zevende seizoen van Grace & Frankie dat volgend jaar moet verschijnen zal het laatste zijn.

Lees ook: Jackie Tohn over 'GLOW' seizoen 3: "persoonlijk en emotioneel"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen