Nieuwe naam bekend gemaakt voor derde seizoen 'American Gods'

Nieuwe naam bekend S3 'American Gods'

Vandaag is bekend gemaakt dat er een nieuwe actrice is toegevoegd aan de cast van het derde seizoen van 'American Gods'

Emma Nota, 25 september 2019 om 10:11

Vandaag is bekent gemaakt dat Blythe Danner is toegevoegd aan de cast van het derde seizoen van American Gods. The actrice is onder andere bekend van haar rol in Will&Grace als moeder van Will.
Het zal een 'terugkerende gastrol' zijn, wat betekent dat ze niet permanent met Shadow Moon en Mr. Wednesday zal rondhangen. Blythe Danner speelt Demeter, de Griekse godin van de oogst. Ze zal blijkbaar een romantische geschiedenis hebben met Mr. Wednesday, wat zijn pogingen om haar mee te krijgen in zijn oorlog tegen de New Gods bemoeilijkt.

Lees ook: Marilyn Manson in 'American Gods'!

Helaas zit ze in een psychiatrische instelling, en kan ze niet zomaar ten strijde trekken. Want iemand die beweert een god te zijn en ervoor opgesloten te zitten, klinkt niet vreemd.Het persbericht bevat niet veel informatie over het derde seizoen van de show, maar het tweede seizoen heeft wel wat problemen gehad met budget en showrunners. Hopelijk valt de drama achter de schermen mee bij dit seizoen. Het derde seizoen werd aangekondigd in maart, waarbij Charles Eglee de leiding overnam, dus hopelijk kan hij de boel in goede banen leiden. Hoe dan ook, Blythe Danner is nu toegevoegd aan de show!

Bron: AV Club

Lees meer over: American Gods, Starz, Blythe Danner

Informatie over de serie: American Gods

Populair nieuws