Nieuw op Netflix: Het derde en laatste seizoen van 'Glitch'!

Het finale seizoen is vanaf nu te bekijken op Netflix!

Geoffrey Ketels, 25-09-2019 15:55

De bovennatuurlijke serie Glitch is aan haar zwanenzang begonnen. Eerder raakte reeds bekend dat het derde seizoen van de reeks ook het laatste zou worden. De zes nieuwe afleveringen die het finale seizoen met zich meebrengt zijn vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 te bekijken op Netflix.
Glitch vertelt het verhaal van een stad genaamd 'Yoorana' waar op een nacht vreemde dingen gebeuren. Een agent krijgt plots de melding binnen dat er verdwaasde mensen op het kerkhof rondlopen. De agent beslist om, samen met een dokter, de ronddwalende mensen mee te nemen naar het bureau voor verder onderzoek. Eenmaal aangekomen op het bureau staat hij plots oog in oog met zijn vrouw. Dat is op het eerste zicht natuurlijk niet zo vreemd, ware het niet dat zijn vrouw enkele jaren geleden is overleden! Al snel wordt duidelijk dat er in totaal zes mensen uit de dood zijn opgestaan.

Prima ontvangen
De voorbije seizoenen van deze Australische, bovennatuurlijke dramareeks konden eigenlijk steevast rekenen op een meer dan goede ontvangst. Dit bewijzen ook de scores op verschillende, gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score bijvoorbeeld op moment van schrijven op 7,5/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score van Glitch met respectievelijk 80 en 86 procent nog een stukje hoger. Benieuwd of ook het derde seizoen van de reeks de harten van de fans terug sneller zal kunnen doen slaan!

De zes afleveringen van het finale seizoen van Glitch staan dus vanaf vandaag op Netflix. Kan je nog niet meteen kijken, maar wil je wel al even een snelle preview van het derde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Glitch, Netflix, serie

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix