search

Ons nieuws van woensdag 25 september 2019

Twee bizarre promo's Shyamalans 'Servant'
Series / Video/clip/featurette

Twee bizarre promo's Shyamalans 'Servant'

Een nieuwe horrorserie van de regisseur.

AppleTV+ heeft twee korte teasers vrijgegeven voor de aankomende horrorserie Servant. Die volgt het koppel Dorothy en Sean Turner, die een nanny inhuren voor hun pasgeboren baby. Maar heel slim lijkt die keuze niet te zijn geweest, gezien de trailers.

AppleTV+ had heel wat reclames tijdens de uitreiking van de Emmy Awards en toonde die ook tijdens het football. Maar echt een indruk maakten ze niet, want waar Disney+ heel veel titels heeft klaarliggen voor de fan, heeft AppleTV+ er maar een paar voor vijf dollar per maand. Servant zou wel eens leuk kunnen zijn, maar is het echt de moeite waard om een abonnement af te sluiten alleen voor 1 serie? Bekijk hieronder de twee video's en oordeel vooral zelf…





Er is ook al een synopsis voor de serie vrijgegeven:
M. Night Shyamalan brengt ons Servant, een serie die draait om een rouwend echtpaar uit Philadelphia. Een tragedie zorgt voor problemen in hun huwelijk en opent de deur voor een vreemde kracht om hun huis binnen te dringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 4!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 4!

Het vierde seizoen brengt in totaal 8 nieuwe afleveringen met zich mee...

Op vrijdag 30 augustus 2019 lanceerde Netflix het derde seizoen van de serie Vis a Vis: Locked Up. Vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 staat ook al het vierde en laatste seizoen van de populaire reeks online. Het finale seizoen is goed voor 8 nieuwe afleveringen.

Reeds meteen na het verschijnen van het derde seizoen van Vis a Vis: Locked Up kondigde Netflix aan dat het vierde deel uit de reeks al op 25 september zou worden gelanceerd. Dat is erg snel, maar de fans zullen er uiteraard niet om zeuren, in tegendeel! In deze Spaanse reeks volgen we Macarena Ferreiro (gespeeld door Maggie Civantos) die als naïeve jonge vrouw terecht komt in de gevangenis. Daar moet ze zich in sneltempo zien aan te passen om te kunnen overleven.

In eerste instantie wordt natuurlijk de link gelegd tussen Vis a Vis: Locked Up en Orange is the New Black, maar in de praktijk vertoont de reeks toch ook grote gelijkenissen met die andere Spaanse hitserie La Casa de Papel. Ondanks het feit dat het vierde seizoen van Vis a Vis: Locked Up het laatste deel uit de reeks is raakte eerder wel reeds bekend dat er momenteel druk wordt gewerkt aan een spin-off.

Uitstekende cijfers
Wanneer we de scores die Vis a Vis: Locked Up heeft weten neer te zetten op gespecialiseerde websites van naderbij gaan bekijken kan er worden vastgesteld dat deze meer dan uitstekend te noemen zijn. Op moment van schrijven geeft de 'Average Tomatometer' op Rotten Tomatoes zomaar even een score aan van 100 procent! Op IMDB krijgt de serie een eveneens zeer respectabele score van 8,3/10.

Ben jij ook al benieuwd naar wat het vierde seizoen van Vis a Vis: Locked Up allemaal voor jou in petto heeft? Wacht dan niet langer en bekijk het finale seizoen vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het derde en laatste seizoen van 'Glitch'!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het derde en laatste seizoen van 'Glitch'!

Het finale seizoen is vanaf nu te bekijken op Netflix!

De bovennatuurlijke serie Glitch is aan haar zwanenzang begonnen. Eerder raakte reeds bekend dat het derde seizoen van de reeks ook het laatste zou worden. De zes nieuwe afleveringen die het finale seizoen met zich meebrengt zijn vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 te bekijken op Netflix.

Glitch vertelt het verhaal van een stad genaamd 'Yoorana' waar op een nacht vreemde dingen gebeuren. Een agent krijgt plots de melding binnen dat er verdwaasde mensen op het kerkhof rondlopen. De agent beslist om, samen met een dokter, de ronddwalende mensen mee te nemen naar het bureau voor verder onderzoek. Eenmaal aangekomen op het bureau staat hij plots oog in oog met zijn vrouw. Dat is op het eerste zicht natuurlijk niet zo vreemd, ware het niet dat zijn vrouw enkele jaren geleden is overleden! Al snel wordt duidelijk dat er in totaal zes mensen uit de dood zijn opgestaan.

Prima ontvangen
De voorbije seizoenen van deze Australische, bovennatuurlijke dramareeks konden eigenlijk steevast rekenen op een meer dan goede ontvangst. Dit bewijzen ook de scores op verschillende, gespecialiseerde websites. Op IMDB ligt de score bijvoorbeeld op moment van schrijven op 7,5/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score van Glitch met respectievelijk 80 en 86 procent nog een stukje hoger. Benieuwd of ook het derde seizoen van de reeks de harten van de fans terug sneller zal kunnen doen slaan!

De zes afleveringen van het finale seizoen van Glitch staan dus vanaf vandaag op Netflix. Kan je nog niet meteen kijken, maar wil je wel al even een snelle preview van het derde seizoen? Dat is mogelijk door middel van de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe naam bekend gemaakt voor derde seizoen 'American Gods'
Series / Nieuws

Nieuwe naam bekend gemaakt voor derde seizoen 'American Gods'

Vandaag is bekend gemaakt dat er een nieuwe actrice is toegevoegd aan de cast van het derde seizoen van 'American Gods'

Vandaag is bekent gemaakt dat Blythe Danner is toegevoegd aan de cast van het derde seizoen van American Gods. The actrice is onder andere bekend van haar rol in Will&Grace als moeder van Will.

Het zal een 'terugkerende gastrol' zijn, wat betekent dat ze niet permanent met Shadow Moon en Mr. Wednesday zal rondhangen. Blythe Danner speelt Demeter, de Griekse godin van de oogst. Ze zal blijkbaar een romantische geschiedenis hebben met Mr. Wednesday, wat zijn pogingen om haar mee te krijgen in zijn oorlog tegen de New Gods bemoeilijkt.

Lees ook: Marilyn Manson in 'American Gods'!

Helaas zit ze in een psychiatrische instelling, en kan ze niet zomaar ten strijde trekken. Want iemand die beweert een god te zijn en ervoor opgesloten te zitten, klinkt niet vreemd.

Bekijk op instagram


Het persbericht bevat niet veel informatie over het derde seizoen van de show, maar het tweede seizoen heeft wel wat problemen gehad met budget en showrunners. Hopelijk valt de drama achter de schermen mee bij dit seizoen. Het derde seizoen werd aangekondigd in maart, waarbij Charles Eglee de leiding overnam, dus hopelijk kan hij de boel in goede banen leiden. Hoe dan ook, Blythe Danner is nu toegevoegd aan de show!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer Netflix-comedy 'The Politician' toont donkere wereld High School verkiezingen
Series / Trailer

Nieuwe trailer Netflix-comedy 'The Politician' toont donkere wereld High School verkiezingen

Nieuwe trailer Netflix-comedy 'The Politician' laat de donkere wereld zien van High School verkiezingen

De nieuwste trailer van The Politician is uitgekomen, en de indrukwekkende cast laat zijn beste comedy-kunsten zien. Hoeveel geheimzinnigheid en stiekem gedoe er bij verkiezingen komt kijken blijkt wel uit de nieuwe beelden van deze High School satire.

In de show spelen onder andere Ben Platt (Pitch Perfect), Lucy Boynton (Murder on the Orient Express), Zoey Deutch (Why Him?), Jessica Lange (American Horror Story), Dylan McDermott (American Horror Story), Bette Midler (Beaches), Gwyneth Paltrow (Avengers: Endgame), January Jones (Mad Men), en Judith Light (Transparant).

Lees ook: Eerste trailer nieuwe Netflix-serie 'The Politician'

De serie is gemaakt door producer Ryan Murphy (Glee en American Horror Story) en actrice Helen Hunt. De nieuwe comedy-serie gaat over Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië.

Hij weet sinds zijn zevende dat hij president van de Verenigde Staten wordt. Maar eerst moet hij het verraderlijke politieke landschap van de middelbare school overleven. Ryan Murphy's The Politician zit vol duistere humor en satire, en biedt een blik op precies wat er nodig is om president van Amerika te worden.

The Politician is vanaf 27 september te zien op Netflix.



Lees ook: Ryan Murphy maakt 'The Politician' voor Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe promo teaset streamingdienst Disney Plus
Series / Nieuws

Nieuwe promo teaset streamingdienst Disney Plus

Kunnen we er straks nog wel omheen?

Het duurt niet meer lang, of Disney+ is uit zijn proefperiode. De streamingdienst is in Nederland al te gebruiken en dat kost je momenteel niets. Vanaf 12 november ga je 6,99 euro betalen en Disney is nu begonnen met werven voor de dienst.

Een bericht op Twitter laat zien dat Disney hoopt heel snel mensen aan te trekken door vooral te focussen op het grote werk dat je op de streamingdienst aan kan treffen. De hoop van Disney is dat dit in eerste instantie genoeg is om mensen aan boord te krijgen (het vermoeden is natuurlijk van wel). Voorspeld wordt dat Disney+ over een jaar of vijf maar liefst 82 miljoen abonnees zou kunnen hebben.

Veel originals
Die abonnees houdt Disney natuurlijk alleen vast, als ze ook iets unieks krijgen voor hun geld. Alleen oud materiaal is waardevol, maar vermoedelijk niet genoeg. En dus komt Disney met heel wat originele series, zoals The Mandalorian, de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise. Hieronder kan je de video bekijken, die je nog meer indrukken geeft van wat er komen gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Captain Janeway viert haar 25ste verjaardag
Series / Nieuws

Captain Janeway viert haar 25ste verjaardag

Zo oud al, maar keert ze terug?

Precies vijfentwintig jaar geleden kroop Kate Mulgrew voor het eerst in de huid van Captain Kathryn Janeway, de eerste vrouwelijke kapitein van een Star Trek-serie. En dat mocht ze zeven jaar doen in Star Trek: Voyager. In september 1994 begonnen de opnames van de pilot.

Actrice Kate Mulgrew herinnert zich het als de dag van gisteren. "Ik kwam erachter dat vandaag, vijfentwintig jaar geleden, ik mijn eerste opnames als Captain Janeway had. Dus, vijfentwintig jaar geleden, stapte ik aan boord van de brug en veranderde mijn leven compleet. Een bijzondere en buitengewone reis die een voorrecht was om te mogen maken, met die geliefde bemanning. Ik heb zoveel geluk gehad."

Lees ook: Terugkeer Janeway in 'Star Trek'?

Een terugkeer?
Waar andere kapiteins in de franchise terugkeren, denk aan Picard, gold dat niet voor Cisco en voor Janeway. Zij was enkel te zien in een kleine cameo in een van de laatste films, maar lijkt nu mogelijk toch terug te kunnen keren. Het gerucht gaat dat Mulgrew een cameo heeft in Star Trek: Picard.

Zelf vertelde ze daar ooit over: "Ik speelde een admiraal, dat heb ik al gedaan," dus waarom niet?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.