search
Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 4!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Vis a Vis: Locked Up' seizoen 4!

Het vierde seizoen brengt in totaal 8 nieuwe afleveringen met zich mee...

Op vrijdag 30 augustus 2019 lanceerde Netflix het derde seizoen van de serie Vis a Vis: Locked Up. Vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 staat ook al het vierde en laatste seizoen van de populaire reeks online. Het finale seizoen is goed voor 8 nieuwe afleveringen.

Reeds meteen na het verschijnen van het derde seizoen van Vis a Vis: Locked Up kondigde Netflix aan dat het vierde deel uit de reeks al op 25 september zou worden gelanceerd. Dat is erg snel, maar de fans zullen er uiteraard niet om zeuren, in tegendeel! In deze Spaanse reeks volgen we Macarena Ferreiro (gespeeld door Maggie Civantos) die als naïeve jonge vrouw terecht komt in de gevangenis. Daar moet ze zich in sneltempo zien aan te passen om te kunnen overleven.

In eerste instantie wordt natuurlijk de link gelegd tussen Vis a Vis: Locked Up en Orange is the New Black, maar in de praktijk vertoont de reeks toch ook grote gelijkenissen met die andere Spaanse hitserie La Casa de Papel. Ondanks het feit dat het vierde seizoen van Vis a Vis: Locked Up het laatste deel uit de reeks is raakte eerder wel reeds bekend dat er momenteel druk wordt gewerkt aan een spin-off.

Uitstekende cijfers
Wanneer we de scores die Vis a Vis: Locked Up heeft weten neer te zetten op gespecialiseerde websites van naderbij gaan bekijken kan er worden vastgesteld dat deze meer dan uitstekend te noemen zijn. Op moment van schrijven geeft de 'Average Tomatometer' op Rotten Tomatoes zomaar even een score aan van 100 procent! Op IMDB krijgt de serie een eveneens zeer respectabele score van 8,3/10.

Ben jij ook al benieuwd naar wat het vierde seizoen van Vis a Vis: Locked Up allemaal voor jou in petto heeft? Wacht dan niet langer en bekijk het finale seizoen vanaf vandaag, woensdag 25 september 2019 op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen