search
Nieuw op Netflix: De Vlaamse serie 'Eigen Kweek' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Vlaamse serie 'Eigen Kweek' seizoen 3

De Vlaamse reeks is één van de populairste van het moment...

Het derde seizoen van één van de populairste Vlaamse series van het moment, namelijk Eigen Kweek heeft haar weg gevonden naar Netflix. Het derde seizoen is dan ook vanaf vandaag, dinsdag 1 oktober 2019 te bekijken bij de populaire streamingdienst.

Eigen Kweek is een populaire, Vlaamse dramakomedieserie welke het verhaal vertelt van de familie Welvaert. De kijker maakt in de reeks niet alleen kennis met Jos en Ria, maar ook met andere leden van de familie zoals Frank en Steven. Reeds vele jaren zijn zij bezig met het telen van aardappelen, maar ze krijgen het steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Het resultaat? Dat de familie uiteindelijk beslist om een heuse cannabisplantage op te richten!

Derde seizoen
Het derde seizoen werd aan het begin van dit jaar uitgezonden op de Vlaamse televisie, meer bepaald bij de VRT. De opnames van de zes afleveringen gebeurden opvallend genoeg reeds in het jaar 2016. Waarom het zo lang duurde vooraleer ze daadwerkelijk uitgezonden konden worden is eigenlijk nooit echt bekend gemaakt.

Eigen Kweek is een serie die het behoorlijk goed doet. Dit niet alleen onder kijkers, maar ook bij de critics. Op de gespecialiseerde website IMDB beschikt de reeks op moment van schrijven dan ook over een meer dan degelijke score van 7,9/10.

Ben jij ook benieuwd naar de avonturen van de familie Welvaert? Dan kan je vanaf vandaag, dinsdag 1 oktober 2019 het derde seizoen ontdekken op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen