Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Marvel zoekt Joods-Israëlische Zac Efron voor Moon Knight.

Jim Pedd, 2 oktober 2019 om 07:01

Er is vrijwel niets bekend over de Marvel-serie Moon Knight, die op Disney+ zal verschijnen. Vandaag kunnen we enig licht in het duister schijnen. We horen namelijk dat er gezocht wordt naar een Joods-Israëlische acteur die moet doen denken aan Zac Efron.
Vorige maand kondigde Marvel-baas Kevin Feige aan dat de serie gemaakt zou worden. Het personage is er een die al langer op de lijst staat om over te steken naar het MCU, maar blijkt nu eerst een introductie te krijgen in een serie. De casting werd niet besproken door Feige, maar bovenin zie je het logo.

Lees ook: Gerucht: Werewolf by Night komt naar MCU

Marc Spector
In de comics begint Moon Knight als Marc Spector, een boxer die Amerikaanse marinier wordt. Daarna gaat hij aan de slag voor de CIA en vervolgens wordt Spector huurling. Hij besluit zich te vermommen als Moon Knight en weet een klein fortuin te vergaderen. Hij lijkt in die zin ook op Batman, want hij leunt sterk op gadgets.

Maar Moon Knight heeft een identiteitsstoornis en die heeft Bruce Wayne natuurlijk niet. Daarnaast is Moon Knight op z’n sterkst als het volle maan is. Geeks WorldWide meldt nu dat er een acteur gezocht wordt die ons moet doen denken aan Zac Efron door de rol.

Bron: The GWW

Lees meer over: Moon Knight, Marvel, Kevin Feige

Populair nieuws