Vierde seizoen is laatste voor drama 'Claws'

Vierde seizoen is laatste voor drama 'Claws'

Het doek valt in 2020 over het drama met Niecy Nash...

Geoffrey Ketels, 2 oktober 2019 om 14:22

TNT heeft bekend gemaakt dat er nog een vierde seizoen zal verschijnen van het drama Claws. Goed nieuws voor de fans, ware het niet dat TNT meteen ook heeft aangegeven dat het vierde seizoen het laatste zal zijn voor de reeks.
De aankondiging van het vierde seizoen komt er nadat de uitzendingen van het derde deel uit de reeks in augustus in de Verenigde Staten zijn afgerond. In een reactie op de komst van het vierde seizoen wist Brett Weitz, de algemeen directeur van TNT het volgende te zeggen:

"De voorbije drie seizoenen is Claws er in geslaagd om delicate en cultureel relevante thema's zoals ras, klasse, geslacht, leeftijd en seksuele oriƫntatie met stijl en humor over te brengen op de kijkers door haar fantastische verhaallijn. De fans zijn dan ook erg tevreden met de vaak over-the-top "Clawsian' momenten die zo kenmerkend zijn voor deze serie. We gaan er voor zorgen dat we dit bijzondere verhaal op een waardige manier kunnen afronden."

2020
Het vierde en laatste seizoen van Claws zal volgend jaar verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn en uit hoeveel afleveringen het finale seizoen zal bestaan is op dit moment nog niet duidelijk.

De executive producers van Claws zijn onder meer Rashida Jones, Will McCormack en Janine Sherman Barrois. De maker van de reeks is Eliot Laurence en de showrunners zijn Sharon Lee Watson en Emily Silver. In Nederland is de reeks onder meer te bekijken op NPO3.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Claws, serie, TNT, Niecy Nash

Populair nieuws