'South Park' maakt plaats voor Winnie the Pooh en Piglet

'South Park' maakt plaats voor Winnie the Pooh

Opvallende casting call voor een nieuwe aflevering.

Jim Pedd, 3 oktober 2019 om 06:00

South Park kachelt rustig richting de productie van het 23ste seizoen. Nu horen we voor het eerst dat het de hoop is om acteurs te casten die de stemmen van Winnie the Pooh en Piglet na kunnen doen. Momenteel vinden er audities plaats om die acteurs te vinden.
Dat meldt de site ComicBook vandaag. Volgens de call sheet zoekt de serie van Comedy Central momenteel een man en een vrouw om de stemmen in te spreken. De audities vinden plaats op maandag en dinsdag. Hoe de personages gebruikt worden in de serie is nog niet zeker.

Lees ook: 'South Park' vanaf nu te bekijken via Netflix!

Band in China
De aflevering waar het om gaat heet Band in China. Er is ook al een synopsis: “Randy raakt flink in de problemen als hij naar China reist. Ondertussen begint Stan een band, om zijn frustratie over de verhuizing van South Park van zich af te kunnen spelen.”

Lees ook: Is het einde van 'South Park' al in zicht: de makers geven antwoord

Eerder werd de serie voor nog eens drie seizoenen verlengd, waarmee een leven tot het 26ste seizoen zeker is. Naar het schijnt willen de makers graag nog eens doorgaan tot ze dertig seizoenen gemaakt hebben, maar dat is natuurlijk maar een gerucht.

Bron: CB

Lees meer over: South Park, Comedy Central, Winnie the Pooh, Piglet

Informatie over de serie: South Park

Populair nieuws