search

Ons nieuws van woensdag 2 oktober 2019

Vierde seizoen is laatste voor drama 'Claws'
Series / Nieuws

Vierde seizoen is laatste voor drama 'Claws'

Het doek valt in 2020 over het drama met Niecy Nash...

TNT heeft bekend gemaakt dat er nog een vierde seizoen zal verschijnen van het drama Claws. Goed nieuws voor de fans, ware het niet dat TNT meteen ook heeft aangegeven dat het vierde seizoen het laatste zal zijn voor de reeks.

De aankondiging van het vierde seizoen komt er nadat de uitzendingen van het derde deel uit de reeks in augustus in de Verenigde Staten zijn afgerond. In een reactie op de komst van het vierde seizoen wist Brett Weitz, de algemeen directeur van TNT het volgende te zeggen:

"De voorbije drie seizoenen is Claws er in geslaagd om delicate en cultureel relevante thema's zoals ras, klasse, geslacht, leeftijd en seksuele oriëntatie met stijl en humor over te brengen op de kijkers door haar fantastische verhaallijn. De fans zijn dan ook erg tevreden met de vaak over-the-top "Clawsian' momenten die zo kenmerkend zijn voor deze serie. We gaan er voor zorgen dat we dit bijzondere verhaal op een waardige manier kunnen afronden."

2020
Het vierde en laatste seizoen van Claws zal volgend jaar verschijnen. Wanneer dat precies het geval zal zijn en uit hoeveel afleveringen het finale seizoen zal bestaan is op dit moment nog niet duidelijk.

De executive producers van Claws zijn onder meer Rashida Jones, Will McCormack en Janine Sherman Barrois. De maker van de reeks is Eliot Laurence en de showrunners zijn Sharon Lee Watson en Emily Silver. In Nederland is de reeks onder meer te bekijken op NPO3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4
Series / Posters

Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4

Vanaf 13 december a.s. is het nieuwe seizoen te streamen op Amazon Prime.

Amazon Prime heeft een gloednieuwe poster vrijgegeven van het later dit jaar te verschijnen vierder seizoen van sci-fi serie The Expanse. De eerste aflevering wordt komende vrijdag tijdens de New York Comic Con, maar het volledige seizoen wordt pas op 13 december a.s. beschikbaar gesteld door Amazon. Je kunt de poster uiteraard hieronder bekijken.

Lees ook: Sci-fi hitserie 'The Expanse' krijgt een vijfde seizoen!

The Expanse is gebaseerd op de gelijknamige sci-fi boekenreeks van James S. A. Corey. De serie werd echter bedacht en geschreven door de Oscar-genomineerde scenaristen Mark Fergus en Hawk Ostby (Children of Men). Zij doen tevens, samen met Naren Shankar, dienst als uitvoerend producenten van de serie.

Samenzwering in de ruimte
In The Expanse zien we hoe het heelal ruim 200 jaar in de toekomst is gekoloniseerd door de mensheid. De twee hoofdpersonages raken verzeild in een samenzwering die zijn weerga niet kent. Hoofdrolspelers zijn Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham and Frankie Adams. Rosa Gilmore, Keon Alexander, Jess Salgueiro en Burn Gorman.



Lees ook: Eerste beelden van het vierde seizoen van 'The Expanse'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende terugkeer in 'Star Trek: Picard'!
Series / Nieuws

Opvallende terugkeer in 'Star Trek: Picard'!

Deze hadden we niet verwacht.

Jonathan Del Arco keert in 2020 terug in Star Trek: Picard. Hij was in Star Trek: The Next Generation tweemaal te zien als Hugh. Hij was een Borg-drone, Third of Five, die door de bemanning van de Enterprise bevrijd werd uit het collectief van de Borg en tweemaal te zien: in de afleveringen I, Borg en Descent.

Nadat hij zijn identiteit en individualiteit terugkreeg, besloot Hugh terug te keren naar Borg-ruimte, om anderen te bevrijden uit het collectief. Data's broer Lore maakte misbruik van die bevrijde Borg, waarop Hugh weer met de bemanning van de Enterprise ging samenwerken om dat te stoppen. Nu keert hij dus ook terug.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' gaat de fans choqueren

Nieuwe look
Op Twitter schreef Del Arco dat zijn personage een nieuwe look heeft. "Die kan ik jullie NIET laten zien. Maar aangezien het de verjaardag van TNG is, kan ik wel delen wat ik moet doorstaan om er uit te zien als Hugh…" Hieronder een geinige video van achter de schermen, waarin je de transformatie van het personage ziet.

De Borg lijken in elk geval een grote rol te hebben in de serie, aangezien ook Seven of Nine een rol heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunners 'Fear the Walking Dead' willen niet weg
Series / Nieuws

Showrunners 'Fear the Walking Dead' willen niet weg

Leuk zo'n petitie, maar bereik je er iets mee?

Fans van Fear the Walking Dead lanceerden al een petitie om showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg te laten vervangen. Zij wilden dat het duo Dave Erickson en Robert Kirkman weer aan het roer zouden staan. Nu reageren Chambliss en Goldberg eindelijk op het commentaar.

"We vertelden het verhaal waar wij in geloven en zijn trots op wat wij gedaan hebben," begon Chambliss. "De serie verandert continu en dat is altijd het plan geweest. Het verandert elk seizoen en elk half seizoen wel, en we zijn enthousiast over de richting waar we op gaan en veel van de zware uitdagingen die onze personages nog te wachten staan."

Lees ook: Fans willen showrunners 'Fear the Walking Dead' kwijt

Goed seizoen
Toen gevraagd werd een cijfer te geven, reageerde Goldberg met: "weet je, we zijn hard voor onszelf. Dus ik weet niet of we onszelf een cijfer moeten geven. Maar wat ik zo mooi vind aan dit seizoen, is dat we op een heel andere manier hebben kunnen zien hoe mensen omgaan met het einde van de wereld."

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt heel ander 6e seizoen

"The Walking Dead-universum en andere tv-series die naar de apocalypse kijken, doen dat vaak vanuit een heel bleek, nihilistisch perspectief. En dat hebben we ook kunnen zien dit seizoen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'
Series / Nieuws

Dit zoekt Marvel voor hoofdrol 'Moon Knight'

Marvel zoekt Joods-Israëlische Zac Efron voor Moon Knight.

Er is vrijwel niets bekend over de Marvel-serie Moon Knight, die op Disney+ zal verschijnen. Vandaag kunnen we enig licht in het duister schijnen. We horen namelijk dat er gezocht wordt naar een Joods-Israëlische acteur die moet doen denken aan Zac Efron.

Vorige maand kondigde Marvel-baas Kevin Feige aan dat de serie gemaakt zou worden. Het personage is er een die al langer op de lijst staat om over te steken naar het MCU, maar blijkt nu eerst een introductie te krijgen in een serie. De casting werd niet besproken door Feige, maar bovenin zie je het logo.

Lees ook: Gerucht: Werewolf by Night komt naar MCU

Marc Spector
In de comics begint Moon Knight als Marc Spector, een boxer die Amerikaanse marinier wordt. Daarna gaat hij aan de slag voor de CIA en vervolgens wordt Spector huurling. Hij besluit zich te vermommen als Moon Knight en weet een klein fortuin te vergaderen. Hij lijkt in die zin ook op Batman, want hij leunt sterk op gadgets.

Maar Moon Knight heeft een identiteitsstoornis en die heeft Bruce Wayne natuurlijk niet. Daarnaast is Moon Knight op z'n sterkst als het volle maan is. Geeks WorldWide meldt nu dat er een acteur gezocht wordt die ons moet doen denken aan Zac Efron door de rol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen