Nieuw op Netflix: 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Nieuw op Netflix: 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Het vijfde seizoen is te bekijken via Netflix vanaf vrijdag 4 oktober 2019...

Geoffrey Ketels, 4 oktober 2019 om 10:35

Fantastisch nieuws voor de fans van de hitserie Peaky Blinders! Vanaf morgen, vrijdag 4 oktober 2019 is namelijk het vijfde seizoen te bekijken op Netflix. De reeks ging eind augustus in première op de Britse televisie en is dus vrij snel ook te bekijken op 's werelds populairste streamingplatform.
De naam Peaky Blinders is eigenlijk afgeleid van de gelijknamige bende welke net na afloop van de Eerste Wereldoorlog actief was in het Engelse Birmingham. In het vijfde seizoen zullen de kijkers kunnen zien hoe de bende, onder leiding van Tommy Shelby geconfronteerd wordt met de epische beurscrash van 1929. Met het vijfde seizoen van Peaky Blinders verwelkomen we meteen ook enkele nieuwe namen. Het gaat hierbij onder meer om Sam Claflin evenals Brian Gleeson.

Absolute hitserie
Dat Peaky Blinders bulkt van de kwaliteit valt onder meer af te leiden uit de scores die ze heeft gekregen op gespecialiseerde websites. Op de website IMDB kan ze bijvoorbeeld rekenen op een score van 8,8/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score met een 91 procent voor de Average Tomatometer en 96 procent voor de Average Audience Score nog hoger.

Kan jij nu al niet meer wachten om kennis te maken met het vijfde seizoen van Peaky Blinders? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer! Het vijfde seizoen van de Engelse hitserie is vanaf morgen, vrijdag 4 oktober te bekijken op Netflix.


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Peaky Blinders, Netflix, serie, seizoen 5

Informatie over de serie: Peaky Blinders

Populair nieuws