Zit Luke Skywalker in de 'Obi-Wan' serie?

Zit Luke Skywalker in de 'Obi-Wan' serie?

Opvallend gerucht van een doorgaans welingelicht journalist.

Jim Pedd, 4 oktober 2019 om 08:10

Binnen een paar jaar is Obi-Wan Kenobi weer te zien voor fans van Star Wars. Dan keert Ewan McGregor namelijk terug als het personage in een live-action serie, waarin we leren wat de Jedi-master deed in zijn tijd als balling op woestijnplaneet Tatooine. Mogelijk keert een belangrijk personage ook terug.
Volgens journalist Josh Horowitz is Joel Edgerton namelijk waarschijnlijk te zien in de serie. “Ik twijfel er niet over, volgens mij is hij te zien in de Obi-Wan serie van Disney+. Ik heb veel acteurs speels alles zien ontkennen, maar durf er flink op in te zetten dat Owen terug keert.”

Lees ook: 'Obi-Wan'-serie met Ewan McGregor vindt regisseur en schrijver!

Na de val
De serie speelt zich af na de val van de Galactic Republic. Obi-Wan bracht de zoon van Anakin Skywalker, Luke, naar zijn oom Owen en zijn tante Beru. Alhoewel ze geen bloedband hadden (Owens vader Cliegg trouwde met Anakins moeder Shmi), voedden Owen en Beru Luke op en steunden ze op hem om hun vochtboerderij draaiende te houden. Uiteindelijk betaalden ze de hoogste prijs voor hun band met Obi-Wan, want Stormtroopers vermoordden hen.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi': 8 jaar na 'Revenge of the Sith'

Als Edgerton terugkeert in de serie, dan betekent dat, dat we meer te zien krijgen over de band tussen Obi-Wan en Owen Lars. Tegelijk kan dat ook betekenen dat we Luke als kind zien.

Bron: CB

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws