'Snowpiercer' krijgt weer een tegenslag te verwerken

'Snowpiercer' heeft meer een tegenslag

Het gaat ook echt niet makkelijk voor de makers.

Jim Pedd, 5 oktober 2019 om 11:08

Het blijft ingewikkeld om Snowpiercer op televisie te krijgen. De serie heeft er al een lange reis op zitten, maar lijkt een nieuwe hobbel in de weg getroffen te hebben. Vandaag horen we namelijk dat de serie toch terug gaat naar TNT, waar de boel ooit in ontwikkeling ging.
Snowpiercer werd enkele jaren gemaakt door TNT, maar werd begin dit jaar verplaatst naar TBS. Volgens Variety zal dat gebeuren en komt de serie er daarna echt: in de lente van 2020. Daarna moet deze dan eindelijk, na jaren, te zien zijn.

Alles goed maken
“We hebben de unieke kans gehad, om uitgebreid te testen en te kijken hoe deze serie valt en het best zal presteren,” aldus Kevin Reilly, de Chief Content Officer van HBO Max en voorzitter van TNT, TBS en TruTV. “Alhoewel we steeds meer dramaseries naar TBS brengen, hebben we na zorgvuldig onderzoek besloten om Snowpiercer op TNT te houden. Nu we deze ongelofelijke, post-apocalyptische serie eindelijk in zijn geheel gezien hebben, begrijpen we ook welk publiek hier het meest aan zal hebben en dat is volgens ons TNT.”

In 2020 dus eindelijk te zien!

Bron: Variety

Lees meer over: Snowpiercer, TNT, TBS

Populair nieuws