'The Mandalorian' wordt ronduit spectaculair

Bijna, nog anderhalve maand, en dan is de serie te zien.

Jim Pedd, 5 oktober 2019 om 13:19

Als The Mandalorian straks eindelijk te zien is, is dat de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise. Volgens acteur Carl Weathers, is het een unieke serie die echt totaal anders zal zijn dan alles wat we tot nu toe gezien hebben. Dat vertelde hij tijdens een interview met de site ComicBook.
“Wat zo spectaculair aan The Mandalorian is, is dat ik me niet kan herinneren dat ik ooit iets op televisie, of iets dat voor televisie gemaakt is, heb gezien dat er net zo uitziet,” begon Weathers. “Het is ronduit spectaculair, anders dan dat kan je het bijna niet noemen. De manier waarop ze special effects gebruiken is naadloos, want je kan dat niet alleen doen. Je ziet altijd personages. Ik denk dat het mensen echt weg zal blazen en verwacht dat het er veel zullen zijn. Mijn god, ze zullen blij zijn.”

Lees ook: Dit is het schip van 'The Mandalorian'!

Eerste vier
“Ik heb de eerste vier gezien, en wow, ik voelde me echt verbaasd. Ik zit in twee of drie van die afleveringen. Het ziet er echt net zo mooi uit als wanneer je iets op televisie zou zijn. Dat is voor mij ook het wonder van wat we nu doen en de visie van Jon [Favreau] en Star Wars als geheel. Wat ze doen, hoe ze het doen en hoe ze het blijven doen. Ik ben echt dolblij dat ik hier onderdeel van uit mag maken,” concludeerde Weathers.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' verkent oorsprong First Order

De serie is vanaf 12 november te streamen op Disney+!

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Jon Favreau, Star Wars, Carl Weathers

Populair nieuws