Eerste trailer sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4!

Eerste trailer sci-fi serie 'The Expanse' S4!

Eindelijk komt de release van het nieuwe seizoen in zicht!

Bram de Groot, 7 oktober 2019 om 09:18

In mei 2018 leek het even voorbij voor de serie The Expanse. Syfy trok de stekker uit de sciencefictionserie, maar niet veel later pikte Amazon Prime Video de serie op voor een vierde seizoen. Ondertussen is er ook een vijfde seizoen besteld.
In december dit jaar debuteert seizoen vier op Amazon en tijdens New York Comic Con is er een eerste trailer verschenen. In de serie gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey zien we hoe de mens aan de slag gaat om de nieuwe werelden te koloniseren. Deze verschenen aan het einde van seizoen drie toen de 'ring portals' de toegang verleende.


Lees ook: Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4

Nieuwe wereld via Ring Gate!
In het nieuwe seizoen heeft de mensheid toegang gekregen tot duizenden aardachtige planeten die de spanningen tussen de tegengestelde naties op de aarde, Mars en de Belt hebben doen toenemen. Ilus is de eerste van de nieuwe planeten: rijk aan natuurlijke hulpbronnen, maar ook gekenmerkt door de ruïnes van een lang overleden buitenaardse beschaving.

Terwijl Earthers, Martians en Belters proberen om Ilus en zijn natuurlijke hulpbronnen te koloniseren, begrijpen deze vroege ontdekkingsreizigers de nieuwe wereld nog niet en zijn ze zich niet bewust van de grotere gevaren die hen te wachten staan.

Vanaf 13 december te zien via Amazon Prime Video!

Lees ook: Sci-fi hitserie 'The Expanse' krijgt een vijfde seizoen!

Bron: Amazon

Lees meer over: The Expanse, Syfy, Amazon, Netflix, Seizoen 4

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws