Voegt 'Stargirl' zich bij het Arrowverse?

Voegt 'Stargirl' zich bij het Arrowverse?

Mogelijk wordt het groter dan ooit!

Jim Pedd, 20 oktober 2019 om 15:27

Geoff Johns heeft de afgelopen tijd druk gewerkt aan de serie Stargirl. Die moest te zien zijn op streamingdienst DC Universe, maar zal nu naar verluidt naar The CW komen. Dat betekent ook dat de serie een ander format krijgt voor zijn afleveringen.
Dat stelt Colliders Jeff Sneider in een bericht op Twitter. Volgens hem kan het zijn dat de onveranderde afleveringen doorgezet worden naar HBO Max. Maar nu moeten ze wel aangepast worden om geschikt te zijn voor The CW, en aangepast worden aan het format van kabeltelevisie. Afleveringen mogen dan maximaal veertig minuten lang zijn.

Naar het Arrowverse?
Het gerucht gaat al langer dat Stargirl mogelijk naar The CW komt. Nu de lancering van HBO Max in de buurt is, lijkt de kans echter groter dat er een overstap gemaakt wordt. Dat komt mede doordat DC Universe tot nu toe niet enorm goed scoort. Zo werd Swamp Things al na één aflevering geannuleerd.

Stargirl draait om de jonge dame Courtney Whitmore, die een onwaarschijnlijke groep helden weet te inspireren om schurken uit het verleden te verslaan. Stargirl maakt in de comics deel uit van het team de Justice Society of America.

Bron: Jeff Sneider

Lees meer over: Stargirl, DC Universe, The CW, HBO Max

Populair nieuws