Acteur John Cho gewond: 'Cowboy Bebop' van Netflix flink vertraagd

Netflix gaat wel door met de gewonde acteur.

Bram de Groot, 20-10-2019 17:43

Netflix is recent gestart met de opnames voor hun nieuwe serie Cowboy Bebop, een verfilming van de bekende anime uit 1998. In de serie gaat acteur John Cho een belangrijke rol spelen, maar door een ongeluk worden de opnames nu flink opgeschort.
De opnames startten pas een week geleden in Nieuw-Zeeland, waar Cho een knieblessure opliep. Hij zal nu geopereerd moeten worden en doordat Cho een flinke periode zal moeten herstellen is de productie met zeven tot negen maanden opgeschort. Naar verluidt zou Cho een ongeluk hebben gehad tijdens een repetitie voor een verhoudingsgewijs kleine actiescène.Lees ook: Eerste blik achter de schermen live-action 'Cowboy Bebop'

Dodelijke premiejagers
In de serie speelt Cho de rol van Spike Spiegel, een coole premiejager met een dodelijke glimlach en wrange humor. Naast Cho zijn er rollen voor onder meer Mustafa Shakir (Jet Black), Daniella Pineda (Faye Valentine), Elena Satine (Julia) en Alex Hassell (Vicious). Ze vormen een team van premiejagers die op de vlucht zijn voor hun verleden terwijl ze de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel opsporen.

Als de serie Cowboy Bebop eenmaal op Netflix verschijnt, dan is dit naar verwachting met tien afleveringen.

Bron: TheWrap

Lees meer over: Cowboy Bebop, John Cho, Alex Hassell, Elena Satine, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader