Eerste trailer derde seizoen 'The Crown'!

Eerste trailer derde seizoen 'The Crown'!

De serie gaat in november weer verder.

Jim Pedd, 22 oktober 2019 17:51

Netflix heeft een eerste trailer vrijgegeven voor het derde seizoen van hitserie The Crown. Dit nieuwe seizoen van de prestigieuze serie heeft een rol voor Olivia Coleman als Queen Elizabeth, die voorheen gespeeld werd door de jongere Claire Foy. Na twee jaar opnames en afwezigheid, keert de serie eindelijk terug.
In de trailer zien we dat de tijden veranderen voor Groot-Brittannië. De vraag die hardop gesteld wordt, is of het nog wel Great is daar. En men werkt toe naar de 25ste verjaardag van Elizabeth als koningin van het land en dat leidt tot problemen. Verder zien we dat de rivaliteit tussen Elizabeth en Margaret doorgaat, dat laatstgenoemde omgaat met haar mislukte huwelijk met Lord Snowdon en zien we Charles als erfgenaam voor de troon.


De tweede reeks van de serie draaide nog om het moeizame huwelijk van de koningin en Prince Phillip, maar het lijkt erop dat hij nu vrede heeft met zijn rol naast Elizabeth. Waar hun relatie zich stabiliseert, gaat die van Margaret bergafwaarts en gaat het met haar een stuk minder goed. De serie gaat op zondag 17 november weer verder.

Lees ook: Een nieuwe Elizabeth op eerste poster 'The Crown' seizoen 3

Lees meer over: The Crown, Netflix, Trailer, Olivia Coleman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws