Een nieuwe show en Instagram-debuut voor Jennifer Aniston

Een nieuwe show en Instagram-debuut voor Aniston

Jennifer Aniston "de meest terughoudende persoon is om lid te worden van Instagram", verbreekt alle records met eerste Insta-post

Emma Nota, 22-10-2019 22:17

Jennifer Aniston heeft een hoop te promoten dus schoof ze aan bij Jimmy Kimmel. Behalve een nieuwe serie, viert ze ook haar Instagram-debuut. Ze maakte een foto van een Friends-reünie, waarmee Aniston gelijk een Guinness World Record brak.


Ondanks het feit dat ze "de meest terughoudende persoon is om lid te worden van Instagram", deelde Aniston met de Kimmel dat ze nu 'content' aan het verzamelen is voor haar bijna 11 miljoen (en groeiende) volgers.

Lees ook: Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston

Waarschijnlijk deelt ze binnenkort ook content van achter de schermen van haar nieuwste project met Reese Witherspoon en Steve Carrell, The Morning Show. De dramaserie op Apple TV+ biedt een kijkje in de wereld van ochtendtelevisie in Amerika, wat aldus Aniston "zeer actueel" is.

Om zich op de rol voor te bereiden, heeft ze een poos meegelopen bij Good Morning America. Het is een "fascinerende wereld" die "als een motor is die gedurende deze twee uur in de ochtend toeren maakt". Aniston heeft meegelopen met de amerikaanse tv-sterren George Stephanopoulos en Robin Roberts.

Aniston vertelt ook hoe vrouwen haar benaderden toen ze mee liep op set van de ABC-ochtendshow. "Je moet ze vertellen dat dit is wat er echt gebeurt, ze laten ons veel dingen niet doen. Het was bijna alsof ze in kooien zaten en zeiden: haal me hier weg."

The Morning show gaat op 1 november in première op Apple TV+


Lees ook: Jennifer Aniston krijgt bakken met geld voor Apple-serie

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Morning Show, Jennifer Aniston, Apple TV

Populair nieuws