search
'Supergirl' en 'Batwoman' worden slecht bekeken

'Supergirl' en 'Batwoman' worden slecht bekeken

De twee series scoren niet zo goed als je zou hopen.

Jim Pedd
Het gaat goed met het Arrowverse. Er zijn tal van series in te zien, en straks werkt men naar de megacrossover Crisis on Infinite Earths. Maar het lijkt erop dat twee series toch eens zouden kunnen verdwijnen.

Zowel Supergirl als Batwoman doen het bepaald niet goed op televisie. Waar The Flash enorm goed scoort, is dat bij die twee series een stuk minder. Supergirl scoorde afgelopen zondag slechts de aandacht van 900.000 kijkers en Batwoman slechts 1,23 miljoen.

Lees ook: Nieuwe trailer 'Supergirl' seizoen 5!

Niet het eind
Vermoedelijk is dat niet het einde van de twee series, maar het lijkt er wel op dat kijkers niet per se warmlopen voor de twee machtige dames. The CW heeft momenteel zes Arrowverse-series en een aantal andere shows in ontwikkeling. Dat is erg veel om bij te houden voor een kijker en kan, naast de tegenvallende kritieken op de twee shows, reden zijn waarom mensen wegblijven.

Lees ook: Gave beelden voor aftrap 'Supergirl'!

Tegelijk kijken mensen natuurlijk ook op andere plekken naar de series. Zo heeft The CW een gratis streamingdienst en doet Supergirl het goed op Netflix. Het lijkt er dus niet op dat de series snel zullen verdwijnen.

Aanbevolen artikelen