search

Ons nieuws van vrijdag 25 oktober 2019

Keert Dawson terug in achtste seizoen van 'Chicago Fire'?
Series / Nieuws

Keert Dawson terug in achtste seizoen van 'Chicago Fire'?

De showrunner van de reeks houdt er alvast de spanning in!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de populaire serie Chicago Fire werden op z'n zachtst gezegd sterk verrast toen actrice Monica Raymund aan het einde van het zesde seizoen te kennen gaf haar rol als Gabriela Dawson niet verder te willen zetten. De actrice was nochtans vanaf het prille begin bij de serie betrokken. Inmiddels doen er enkele stevige geruchten de ronde dat Raymund wellicht terug zal keren voor het achtste seizoen.

Ondanks het feit dat Raymund de cast van Chicago Fire heeft verlaten aan het einde van het zesde seizoen keerde ze in de première-aflevering van het zevende seizoen nog even terug. De reden voor haar terugkeer? Om het definitief uit te maken met Casey en hem de scheidingspapieren te overhandigen. Vanaf dat ogenblik waren de twee uiteraard officieel geen koppel meer. Dit leek ook meteen het definitieve einde te zijn van Raymund in Chicago Fire, maar daar moeten we ondertussen lang niet meer zo zeker van zijn...

Lees ook: Neemt 'Chicago Fire' afscheid van hoofdpersonage?

"Update"
Derek Haas, de showrunner van de serie Chicago Fire heeft in een recent interview aangegeven dat fans getrakteerd zullen worden op een "update" met betrekking tot het personage van Dawson ergens in het achtste seizoen. Dat is natuurlijk ongelofelijk vaag, maar het zou zomaar kunnen betekenen dat er een terugkeer van de Raymund in de planning staat.

In ieder geval was het altijd al duidelijk dat er geen sprake was van kwaad bloed voor wat het vertrek van Raymund uit de reeks betrof, in tegendeel. Toen de actrice besloot om de cast te verlaten gaf ze aan dat dit simpelweg was omdat ze vond dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Ondanks het feit dat bovenstaande er voor heeft gezorgd dat Raymund door Derek Haas uit de reeks werd geschreven bleef het personage wel in leven. Een mogelijke terugkeer zit er dus zeker in. Of we ook daadwerkelijk nog heel wat meer van Dawson te zien zullen krijgen in Chicago Fire zal de toekomst duidelijk moeten maken.

Lees ook: 'Shadowhunters' ster is nieuwe brandweerman in achtste seizoen 'Chicago Fire'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' verschijnt binnenkort!
Series / Nieuws

Seizoen 2 Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' verschijnt binnenkort!

Toch zullen fans van de reeks wellicht nog even geduld moeten hebben...

The Umbrella Academy wist vriend en vijand te verrassen door werkelijk ongelofelijke cijfers te realiseren. Amper 4 weken na de lancering van de reeks op 15 februari stond de teller dan ook reeds op meer dan 45 miljoen huishoudens. Dat zijn er zo'n slordige 1 miljoen meer in vergelijking met het derde seizoen van La Casa de Papel binnen eenzelfde tijdspanne. Volgens Netflix komt het tweede seizoen van The Umbrella Academy er binnenkort aan, maar wanneer is dat?

Het succes van het eerste seizoen van The Umbrella Academy heeft er niet voor gezorgd dat Netflix meteen een vervolg heeft aangekondigd, in tegendeel. Het bleef dan ook geruime tijd opvallend stil over een mogelijk vervolg. Nu heeft Netflix echter laten optekenen dat het tweede seizoen van deze populaire reeks er zomaar eens sneller aan zou kunnen komen dan we allemaal vermoeden. Het deed dit op Instagram door een foto te plaatsen van de cast van de reeks.

Bekijk op instagram


"Binnenkort"
Bij de foto die op Instagram is geplaatst door het Britse Netflix account wordt aangegeven dat het tweede seizoen van The Umbrella Company binnenkort zal verschijnen. Dat binnenkort zou echter zomaar eens behoorlijk relatief kunnen zijn.

Bij monde van showrunner Steve Blackman werd er namelijk eerder nog aangegeven dat er zo'n 18 maanden zijn vereist om met een nieuw seizoen uit te kunnen pakken. Mocht dit correct blijken te zijn dan zou dit betekenen dat het vervolg pas ergens aan het einde van het jaar 2020 zal verschijnen. Het zou natuurlijk nog altijd kunnen dat Netflix ons gaat verrassen...

Lees ook: Netflix en 'The Umbrella Academy'-maker Dark Horse werken voortaan samen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote nieuwe titels in november op de NPO
Series / Nieuws

Grote nieuwe titels in november op de NPO

Een volle maand met veel nieuwe titels, waaronder een serie van eigen bodem, klassieke Scandinavische series en de nieuwe BBC-natuurserie!

Een volle maand met veel nieuwe titels, waaronder een serie van eigen bodem: Keizersvrouwen. Verder zowel nieuwe als klassieke Scandinavische series en de nieuwe BBC-natuurserie Serengeti.

Keizersvrouwen
Nederlandse crimeserie (AVROTROS)

De ambitieuze Xandra Keizer (Karina Smulders) helpt haar vriendin Pamela (Imanuelle Grives) met het organiseren van een event voor haar high class escort bureau. Na een succesvolle avond wordt ze verder in Pamela's wereld vol seks, drugs en geweld gezogen, een wereld die ze jaren geleden met moeite is ontvlucht.

Het hele seizoen is te zien vanaf 10 november op NPO Start Plus, en vanaf 10 november wekelijks op NPO 3 en NPO Start

Wisting
Scandinavische detective (KRO-NCRV)

Hoofdrechercheur William Wisting doet een lugubere vondst. Er lijkt een verband te zijn met een nooit opgeloste zaak rond een Amerikaanse seriemoordenaar. Terwijl hij met behulp van de FBI onderzoek doet, loopt het leven van zijn dochter gevaar.

Het hele seizoen is te zien vanaf 15 november op NPO Start Plus, en vanaf 23 november wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start

Occupied Seizoen 1
Politieke Thriller (BNNVARA)

De Noorse premier Berg legt de productie van olie en gas stil waardoor omringende landen zich bedreigd voelen. Wat volgt, is een keten van gebeurtenissen op internationale schaal die de Noorse bevolking steeds meer onder druk zet.

Het hele seizoen is te zien vanaf 22 november op NPO Start Plus, en in januari 2020 wekelijks te zien op NPO 1 extra

En verder:
Franse detective: The Disappearance (KRO-NCRV)
Vanaf 1 november het hele seizoen op NPO Start Plus. Vanaf 13 november op NPO 1 extra.

Britse detective: Fearless Seizoen 1 (KRO-NCRV)
Vanaf 2 november wekelijks op NPO 2 en NPO Start. Nu al te zien op NPO Start Plus.

Politieke thriller: Borgen Seizoen 1 (BNNVARA)
Vanaf 8 november het hele seizoen op NPO Start Plus. Vanaf 17 november op NPO 1 extra.

Zweedse serie: A Wedding, a Funeral, a Christening (KRO-NCRV)
Vanaf 9 november wekelijks op NPO 1 extra. Het hele seizoen vanaf 15 december op NPO Start Plus.

Serie: The Hunting (BNNVARA)
Vanaf 9 november op NPO 1 extra. Het hele seizoen vanaf 20 december op NPO Start Plus.

Reisserie: Chinese Dromen (VPRO)
Vanaf 17 november wekelijks op NPO 2 en NPO Start. Vanaf dan ook het hele seizoen op NPO Start Plus.

Natuurserie: Serengeti (EO)
Vanaf 22 november wekelijks op NPO 1 en NPO Start (Plus).

IJslandse detective: Stella Blómkvist (KRO-NCRV)
Het hele seizoen vanaf 29 november op NPO Start Plus. In januari 2020 op NPO 1 extra.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer verschijnt 'Narcos: Mexico' seizoen 2 op Netflix?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Narcos: Mexico' seizoen 2 op Netflix?

Eén van de Narcos acteurs licht een tipje van de sluier...

Ongeveer een jaar geleden verscheen het eerste seizoen van Narcos: Mexico op de streamingdienst Netflix. Met de lancering van de spin-off werd er ook gekozen voor een nieuwe regio. We namen afscheid van Zuid-Amerika om Midden-Amerika te gaan ontdekken. Het eerste deel van de spin-off werd goed onthaald, maar wanneer verschijnt deel 2 op Netflix?

Aan het einde van het eerste seizoen van Narcos: Mexico konden we vaststellen dat een nieuwe, intense Mexicaanse drugsoorlog op het punt stond om uit te breken. Heel wat fans konden dan ook vanaf dat moment niet wachten tot het vervolg zou verschijnen, maar daar blijft het nu angstwekkend stil over. Netflix zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar gelukkig is er één acteur die wel een tipje van de sluier wil oplichten.

Februari 2020
Toen er in december vorig jaar werd aangekondigd dat er een tweede seizoen zou verschijnen van Narcos: Mexico gaven verschillende insiders meteen aan dat het vervolg wellicht zou gaan verschijnen in november 2019. Ondanks het feit dat dit uiteraard nog altijd mogelijk is lijkt die kans eerder klein te zijn. Netflix heeft immers tot dusver nog helemaal niets laten optekenen met betrekking tot de lancering van het tweede seizoen. Ook op een nieuwe trailer is het overigens nog steeds wachten.

José Marí­a Yazpik wil de fans van Narcos: Mexico duidelijk niet langer in spanning houden. De acteur, welke overigens ook te zien was in de oorspronkelijke Narcos serie, heeft immers bekend gemaakt dat het tweede seizoen in februari van volgend jaar op Netflix zou moeten verschijnen. Netflix zelf heeft tot dusver nog niet gereageerd op de uitlating van de acteur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
4e seizoen 'Outlander' binnenkort te zien bij Netflix!
Series / Nieuws

4e seizoen 'Outlander' binnenkort te zien bij Netflix!

Inmiddels is ook het vijfde seizoen van de populaire reeks aangekondigd...

Van de populaire serie Outlander is bekend dat ze in eerste instantie steeds exclusief verschijnt bij Ziggo. Om het nieuwste seizoen van de reeks te kunnen bekijken is dan ook een Ziggo Movies & Series-abonnement vereist. Echter geldt die exclusiviteit slechts voor één jaar. Na afloop van dat jaar geldt er geen exclusiviteit meer waardoor ook andere streamingdiensten de reeks kunnen opnemen in hun aanbod.

Het vierde seizoen van de populaire serie Outlander verscheen op 30 oktober 2018 in het aanbod van Ziggo. De exclusieve rechten op het vierde seizoen komen echter binnenkort te vervallen waardoor ook andere partijen in staat zullen zijn om de serie in hun aanbod op te nemen. Netflix heeft inmiddels bekend gemaakt dat het vierde deel uit de Outlander reeks in één keer op haar streamingplatform zal verschijnen op 5 november 2019. Vanaf dat ogenblik is het dus mogelijk om het voorlopig laatste deel uit de Outlander reeks bij Netfix te bingewatchen.

Lees ook: 'Outlander' is terug met trailer seizoen 5!

Vijfde seizoen
Ondertussen is ook het vijfde seizoen van Outlander reeds aangekondigd en ook deze zal in eerste instantie exclusief bij Ziggo te zien zijn. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zou op 17 februari 2020 bij Ziggo moeten verschijnen. De afleveringen zullen per week worden toegevoegd en dat binnen de 24 uur nadat ze in de Verenigde Staten op televisie zijn geweest. Of en wanneer ook het vijfde seizoen van Outlander op Netflix zal verschijnen is vooralsnog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Modern Love'-serie met Anne Hathaway krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Modern Love'-serie met Anne Hathaway krijgt tweede seizoen

Amazon wil nog meer romantische verhalen, want 'Modern Love' krijgt een tweede seizoen!

Modern Love gaat voor een tweede seizoen op Amazon Prime. De romantische komische anthologiereeks ging vorige week in première op de streaming-site, maar er is duidelijk veel vertrouwen in de serie.

"Sinds de première vorige week, is de reactie van kijkers op 'Modern Love' ongelooflijk", vertelt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios, in een verklaring. "Elke aflevering raakt het hart op een andere manier. We zijn zo enthousiast dat we wereldwijd meer van deze prachtige verhalen over romantiek, vriendschap en familie van 'Modern Love' kunnen brengen."

Lees ook: Nieuwe romcom 'Modern Love' in de maak met Anne Hathaway en Tina Fey

Modern Love is gebaseerd op de populaire New York Times-column met dezelfde naam en gaat over de liefde in al zijn ingewikkelde en mooie vormen. Het eerste seizoen bevatte een uitgebreide, grote cast, met onder andere Anne Hathaway, Tina Fey, John Slattery, Dev Patel, Catherine Keener, Andy Garcia, Cristin Milioti, Brandon Victor Dixon, Andrew Scott, Sofia Boutella en John Gallagher, Jr.

Naast de vernieuwing van seizoen 2, heeft Amazon Studios ook een nieuwe algehele deal aangekondigd met John Carney, de schrijver, regisseur en uitvoerend producent van Modern Love.

"Groen licht krijgen om verder te gaan met 'Modern Love' is een geweldige kans om verhalen over liefde te blijven vertellen van over de hele wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos." zei Carney in een verklaring.

Modern Love seizoen 2 staat gepland voor 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle oorspronkelijke castleden terug voor de nieuwe 'Lizzie McGuire'
Series / Celebrity

Alle oorspronkelijke castleden terug voor de nieuwe 'Lizzie McGuire'

McGuire-familiereünie voor de nieuwe \'Lizzie McGuire\' serie van Disney, met alle oorspronkelijke castleden

Behalve Hilary Duff zijn nu ook oorspronkelijke castleden Hallie Todd, Robert Carradine, and Jake Thomas bevestigd voor de nieuwe Disney+ serie.

Het is een echte McGuire-familiereünie voor de nieuwe Lizzie McGuire serie van Disney. Originele castleden Hallie Todd, Robert Carradine en Jake Thomas zijn allemaal bevestigd voor hun rollen. Todd en Carradine komen terug voor hun rol als Lizzie's ouders Jo en Sam, en Thomas als haar jongere broer Matt.

Lees ook: Hilary Duff terug als 'Lizzie McGuire' op Disney+

Hilary Duff heeft een foto van de McGuire-clan gepost op haar Instagram. De cast is voor het eerst in 15 jaar herenigd om het script te lezen van de eerste aflevering.

Bekijk op instagram


De nieuwe serie gaat verder wanneer Lizzie op het punt staat 30 te worden. Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: een droombaan als assistent van een chique interieur ontwerper in New York, een leuke vriend en een pittoresk appartement in Brooklyn.

Maar zoals dat dan gaat, zijn zaken niet altijd zo perfect als ze lijken. Met een beetje hulp van haar vrienden, haar familie en haar 13-jarige alter-ego in geanimeerde vorm, navigeert Lizzie door de ups en downs.

Originele producent Terri Minsky keert terug, met Duff en Rachel Winter als uitvoerend producenten. Een première datum voor de terugkeer van Lizzie McGuire is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix lanceert eerste trailer nieuwe animatieserie 'Ghost in the Shell'!
Series / Nieuws

Netflix lanceert eerste trailer nieuwe animatieserie 'Ghost in the Shell'!

De teaser toont meteen de prachtige animatiestijl van de nieuwe reeks...

Eerder werd door Netflix reeds bekend gemaakt dat het opdracht had gegeven om een Ghost in the Shell animatieserie te laten maken. De nieuwe serie draagt de naam Ghost in the Shell: Sac_2045 en put haar inspiratie uit de gelijknamige manga reeks welke in het verleden is verschenen. Inmiddels is de eerste teaser voor de reeks de wereld ingestuurd.

Hoe mooi de teaser die door Netflix de wereld werd ingestuurd er ook uit mag zien, het moet gezegd dat ze nog niet erg veel prijsgeeft, in tegendeel. Wel is het zo dat we door de teaser reeds een goede indruk krijgen van hoe de animatiestijl van de reeks er uit zal komen te zien. Dat deze compleet verschillend is ten opzichte van de andere verfilmingen lijkt in ieder geval vast te staan.

2045
Tot op moment van schrijven en ook na het verschijnen van de teaser is er eigenlijk nog niet zoveel bekend over deze nieuwe animatieserie. Wat we wel weten is dat ze zich zal afspelen in het jaar 2045. We zullen in de reeks bovendien een gefaalde samenleving ontdekken waarin er door een speciale, Japanse elite-eenheid in het geheim cyberoperaties worden uitgevoerd. Het project komt van de hand van Shinji Aramak en Kenji Kamiyama.

Kan jij niet meer wachten om de eerste beelden te zien van deze gloednieuwe animatieserie van Netflix? Bekijk dan zeker even de onderstaande teaser!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-grootheden krijgen gastrollen in 'The Simpsons'
Series / Nieuws

Marvel-grootheden krijgen gastrollen in 'The Simpsons'

Nu The Simpsons tot Disney behoort, is een bruggetje snel geslagen.

TVLine weet vandaag te melden dat Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo, maar ook Marvel-baas Kevin Feige, gastrollen hebben gescoord in het nieuwste seizoen van The Simpsons. De drie zullen te horen zijn in een aflevering met de titel Bart and the Bad Guy, die op 23 februari 2019 wordt uitgezonden.

Lees ook: Spin-off voor 'The Simpsons'?

In de aflevering krijgt Bart per ongeluk de nog niet verschenen sequel op de extreem populaire superhelden-franchise Vindicator (een parodie op het MCU) te zien wanneer hij wordt verward met een terminaal kind dat de film als laatste wens had willen zien. Bart gebruikt vanaf dat moment spoilers om mensen te chanteren voor zijn eigen gewin.

Schurk met 37 kinnen
Wanneer twee filmproducenten (ingesproken door de Russo's) erachter komen wat Bart doet, doen ze er alles aan om de spoilers tegen te gaan. Feige zal op zijn beurt zijn stem verlenen aan Chinnos, een schurk met 37 kinnen (en een parodie op Thanos).

Lees ook: Componist 'The Simpsons' na 27 jaar ontslagen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topregisseur ingehuurd voor epische scifi-serie 'Foundation'
Series / Nieuws

Topregisseur ingehuurd voor epische scifi-serie 'Foundation'

Gisteren werd nog aangekondigd dat Lee Pace en Jared Harris de hoofdrollen zullen spelen in de serie.

Rupert Sanders, regisseur van blockbusters als Snow White and the Huntsman en Ghost in the Shell is ingehuurd voor de grootschalige serie Foundation, een productie van Skydance Television en Apple TV+. De serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Isaac Asimov.

Lees ook: Hoofdrolspelers epische scifi-serie 'Foundation' gevonden

Sanders, naar verluidt een grote fan van de boeken, zal de pilot-aflevering regisseren. Het volledige eerste seizoen zal in totaal uit 10 afleveringen bestaan. Gisteren werd nog bekend dat Lee Pace en Jared Harris de hoofdrollen zullen spelen. David Goyer en Josh Friedman zullen Foundation produceren.

Een epische sage
De serie vertelt de epische saga van de Foundation, een groep verbannen strijders die ontdekt dat zij het Galactische Rijk moeten redden door het er tegen op te nemen. Goyer zal dienst doen als de showrunner en David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross en Cameron Welsh doen daarnaast dienst als uitvoerend producenten..
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat nog veel meer geld uitgeven aan nieuwe series & films
Series / Nieuws

Netflix gaat nog veel meer geld uitgeven aan nieuwe series & films

De strijd in streamingland wordt alleen maar harder.

Er staat een grote strijd los te barsten in streamingland. Volgende maand lanceren namelijk Apple TV+ en Disney+ en dan wordt het een stuk zwaarder voor wat nu de populairste streamingdienst van de wereld is. Netflix gaat dan ook flink investeren in aanvullende content.

CNBC schrijft dat Netflix 2 miljard dollar extra leent voor nieuwe series en films. Daarmee wordt de schuld van het bedrijf nog groter, terwijl die al een hoge 12 miljard dollar bedraagt. Dat bedrag zal alleen maar groeien voor de dienst, die moet blijven investeren in eigen content om kijkers vast te houden.

Zware strijd
Hoe dan ook wordt de strijd in streamingland zwaar. Netflix geeft steeds meer geld uit, zonder advertenties op zijn dienst toe te laten. Daardoor is het beperkt in zijn mogelijkheden om meer geld te verdienen; het moet nieuwe kijkers blijven trekken daarvoor. De waarde van Netflix nam dan ook flink af, afgelopen zomer met 24 miljard dollar.

De komende maanden lanceren in elk geval tal van diensten, waaronder van Apple, Disney, NBCUniversal en Warner Media. Elk komt met eigen content die concurreert met Netflix en haalt populaire oude klassiekers van Netflix af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse!
Series / Nieuws

Mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse!

Mogelijk bestaat deze goofy held in het Arrowverse!

Naar het schijnt bestaat Shazam in het Arrowverse. Daar hint in elk geval de serie The Flash naar in de nieuwste aflevering. Mocht je bang zijn voor spoilers, dan waarschuwen we je alvast en is het wellicht beter om niet verder te lezen.

Eerder deze week was de aflevering Dead Man Running te zien. Daarin was een man met de naam Harrison Nash Wells te zien. Hij komt naar Earth-1 en zoekt daar het element Eternium. Eerst dacht hij dat Iris West-Allen daar vol mee zou zitten, maar dat bleek niet zo te zijn. Aan het eind ontdekt hij vervolgens iets van het spul in het riool van Central City.

Lees ook: De grote schurk van megacrossover Crisis on Infinite Earths onthuld!

Eternium?
Mocht je je nu afvragen wat zo bijzonder aan het element is, dan hebben we een interessant verhaal voor je. De stof komt namelijk voort uit scherven van de Rock of Eternity, een concept dat uit de Legion of Super-Heroes-comics komt. Dat is deel van de verhalen rond Shazam.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Dus oftwel: mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse. Tegelijk kan het zijn dat hij juist niet bestaat in het universum, omdat de steen nou eenmaal niet meer bestaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl' en 'Batwoman' worden slecht bekeken
Series / Nieuws

'Supergirl' en 'Batwoman' worden slecht bekeken

De twee series scoren niet zo goed als je zou hopen.

Het gaat goed met het Arrowverse. Er zijn tal van series in te zien, en straks werkt men naar de megacrossover Crisis on Infinite Earths. Maar het lijkt erop dat twee series toch eens zouden kunnen verdwijnen.

Zowel Supergirl als Batwoman doen het bepaald niet goed op televisie. Waar The Flash enorm goed scoort, is dat bij die twee series een stuk minder. Supergirl scoorde afgelopen zondag slechts de aandacht van 900.000 kijkers en Batwoman slechts 1,23 miljoen.

Lees ook: Nieuwe trailer 'Supergirl' seizoen 5!

Niet het eind
Vermoedelijk is dat niet het einde van de twee series, maar het lijkt er wel op dat kijkers niet per se warmlopen voor de twee machtige dames. The CW heeft momenteel zes Arrowverse-series en een aantal andere shows in ontwikkeling. Dat is erg veel om bij te houden voor een kijker en kan, naast de tegenvallende kritieken op de twee shows, reden zijn waarom mensen wegblijven.

Lees ook: Gave beelden voor aftrap 'Supergirl'!

Tegelijk kijken mensen natuurlijk ook op andere plekken naar de series. Zo heeft The CW een gratis streamingdienst en doet Supergirl het goed op Netflix. Het lijkt er dus niet op dat de series snel zullen verdwijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.