Mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse!

Mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse!

Mogelijk bestaat deze goofy held in het Arrowverse!

Jim Pedd, 25 oktober 2019 om 07:07

Naar het schijnt bestaat Shazam in het Arrowverse. Daar hint in elk geval de serie The Flash naar in de nieuwste aflevering. Mocht je bang zijn voor spoilers, dan waarschuwen we je alvast en is het wellicht beter om niet verder te lezen.
Eerder deze week was de aflevering Dead Man Running te zien. Daarin was een man met de naam Harrison Nash Wells te zien. Hij komt naar Earth-1 en zoekt daar het element Eternium. Eerst dacht hij dat Iris West-Allen daar vol mee zou zitten, maar dat bleek niet zo te zijn. Aan het eind ontdekt hij vervolgens iets van het spul in het riool van Central City.

Lees ook: De grote schurk van megacrossover Crisis on Infinite Earths onthuld!

Eternium?
Mocht je je nu afvragen wat zo bijzonder aan het element is, dan hebben we een interessant verhaal voor je. De stof komt namelijk voort uit scherven van de Rock of Eternity, een concept dat uit de Legion of Super-Heroes-comics komt. Dat is deel van de verhalen rond Shazam.

Lees ook: Zesde seizoen 'The Flash' start met zeer goede kijkcijfers

Dus oftwel: mogelijk bestaat Shazam in het Arrowverse. Tegelijk kan het zijn dat hij juist niet bestaat in het universum, omdat de steen nou eenmaal niet meer bestaat.

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, Shazam, Arrow

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws