Wanneer verschijnt 'Narcos: Mexico' seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Narcos: Mexico' S2 op Netflix?

Eén van de Narcos acteurs licht een tipje van de sluier...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2019 om 14:36

Ongeveer een jaar geleden verscheen het eerste seizoen van Narcos: Mexico op de streamingdienst Netflix. Met de lancering van de spin-off werd er ook gekozen voor een nieuwe regio. We namen afscheid van Zuid-Amerika om Midden-Amerika te gaan ontdekken. Het eerste deel van de spin-off werd goed onthaald, maar wanneer verschijnt deel 2 op Netflix?
Aan het einde van het eerste seizoen van Narcos: Mexico konden we vaststellen dat een nieuwe, intense Mexicaanse drugsoorlog op het punt stond om uit te breken. Heel wat fans konden dan ook vanaf dat moment niet wachten tot het vervolg zou verschijnen, maar daar blijft het nu angstwekkend stil over. Netflix zelf houdt de lippen stijf op elkaar, maar gelukkig is er één acteur die wel een tipje van de sluier wil oplichten.

Februari 2020
Toen er in december vorig jaar werd aangekondigd dat er een tweede seizoen zou verschijnen van Narcos: Mexico gaven verschillende insiders meteen aan dat het vervolg wellicht zou gaan verschijnen in november 2019. Ondanks het feit dat dit uiteraard nog altijd mogelijk is lijkt die kans eerder klein te zijn. Netflix heeft immers tot dusver nog helemaal niets laten optekenen met betrekking tot de lancering van het tweede seizoen. Ook op een nieuwe trailer is het overigens nog steeds wachten.

José María Yazpik wil de fans van Narcos: Mexico duidelijk niet langer in spanning houden. De acteur, welke overigens ook te zien was in de oorspronkelijke Narcos serie, heeft immers bekend gemaakt dat het tweede seizoen in februari van volgend jaar op Netflix zou moeten verschijnen. Netflix zelf heeft tot dusver nog niet gereageerd op de uitlating van de acteur.

Bron: Ladbible.com

Lees meer over: Narcos, Narcos Mexico, serie, Netflix

Populair nieuws