4e seizoen 'Outlander' binnenkort te zien bij Netflix!

4e seizoen 'Outlander' binnenkort op Netflix!

Inmiddels is ook het vijfde seizoen van de populaire reeks aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 25 oktober 2019 om 14:31

Van de populaire serie Outlander is bekend dat ze in eerste instantie steeds exclusief verschijnt bij Ziggo. Om het nieuwste seizoen van de reeks te kunnen bekijken is dan ook een Ziggo Movies & Series-abonnement vereist. Echter geldt die exclusiviteit slechts voor één jaar. Na afloop van dat jaar geldt er geen exclusiviteit meer waardoor ook andere streamingdiensten de reeks kunnen opnemen in hun aanbod.
Het vierde seizoen van de populaire serie Outlander verscheen op 30 oktober 2018 in het aanbod van Ziggo. De exclusieve rechten op het vierde seizoen komen echter binnenkort te vervallen waardoor ook andere partijen in staat zullen zijn om de serie in hun aanbod op te nemen. Netflix heeft inmiddels bekend gemaakt dat het vierde deel uit de Outlander reeks in één keer op haar streamingplatform zal verschijnen op 5 november 2019. Vanaf dat ogenblik is het dus mogelijk om het voorlopig laatste deel uit de Outlander reeks bij Netfix te bingewatchen.

Lees ook: 'Outlander' is terug met trailer seizoen 5!

Vijfde seizoen
Ondertussen is ook het vijfde seizoen van Outlander reeds aangekondigd en ook deze zal in eerste instantie exclusief bij Ziggo te zien zijn. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zou op 17 februari 2020 bij Ziggo moeten verschijnen. De afleveringen zullen per week worden toegevoegd en dat binnen de 24 uur nadat ze in de Verenigde Staten op televisie zijn geweest. Of en wanneer ook het vijfde seizoen van Outlander op Netflix zal verschijnen is vooralsnog niet bekend.

Bron: Totaaltv.nl

Lees meer over: Netflix, Ziggo, Outlander, serie

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws