Gruwelijke eerste teaser trailer voor Netflix-serie 'Dracula'

De serie is gemaakt door Steven Moffat en Mark Gatiss!

Jim Pedd, 28-10-2019 23:02

Probeer maar eens rustig te blijven bij deze trailer voor Dracula. De horrorserie van Netflix en de BBC heeft eindelijk een teaser trailer gekregen en laat Claes Bang als de welbekende graaf van Bram Stoker zien. Wanneer de drie afleveringen tellende miniserie te zien zal zijn is nog niet bekend.
Nu Halloween snel dichterbij komt, hebben Netflix en de BBC de eerste beelden van hun driedelige miniserie vrijgegeven. Die laat Claes Bang als de legendarische en zeer kwaadaardige vampier zien. De serie is geschreven door Mark Gatiss en Steven Moffat en wordt omschreven als een manier om Dracula opnieuw voor te stellen aan de wereld. Plotdetails zijn er nog nauwelijks, maar de serie pikt het verhaal op in 1897, hetzelfde jaar waarin het boek gepubliceerd werd en toevallig ook het jaar waarin de graaf zijn zinnen zet op het Victoriaanse Londen.


Alhoewel er nog geen premièredatum is, vermoeden we dat de serie er snel komt. Een synopsis is er al: Deze hervertelling van het klassieke verhaal volgt Dracula van zijn oorsprong in Oost-Europa tot zijn strijd met Van Helsing en verder.

Lees ook: De bloedzuigende graaf is terug op eerste foto's Netflix-serie 'Dracula'!

Lees meer over: Dracula, BBC, Netflix, Claes Bang, Mark Gatiss, Steven Moffat

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in