Vrouwen grijpen de macht in nieuwe Sci-Fi serie 'The Power' met Leslie Mann!

Vrouwen grijpen de macht in de nieuwe Sci-Fi serie 'The Power' met Leslie Mann!

Emma Nota, 5 november 2019 10:12

Leslie Mann heeft al een goedlopende filmcarrière, maar nu komt ze ook op tv in de spannende Sci-Fi serie The Power.
Leslie Mann staat vooral bekend om haar rollen in comedy films als Knocked Up, This is 40, en Blockers, maar ze gaat meespelen in de serie The Power op Amazon. De dramatische thriller is gebaseerd op het feministische sci-fi boek van Naomi Alderman. Reed Morano van The Handmaid's Tale gaat de serie produceren.

In The Power ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen te elektrocuteren. Het is erfelijk en het kan niet van hen worden afgenomen. Ze leren al snel dat ze de kracht bij oudere vrouwen kunnen opwekken. Met als gevolg dat elke vrouw ter wereld het kan.

"Deze kracht verandert veel, vrouwen krijgen meer zelfvertrouwen om 's nachts alleen buiten te lopen, met een koptelefoon op joggen en nee te zeggen tegen een man, allemaal zonder angst. Het klinkt geweldig. Natuurlijk is het niet allemaal positief, en kan het ook voor duistere doeleinden worden gebruikt."

Het eerste seizoen krijgt 10 afleveringen. Behalve Alderman, bestaat het team van tekstschrijvers volledig uit vrouwen. Dit klinkt als een serie die mensen aan het praten krijgt.

Bron: Geek Tyrant

Lees meer over: Leslie Mann, Handmaidens tale, Amazon

Populair nieuws