In 'Star Trek: Discovery' seizoen 3 hebben eerdere keuzes enorme consequenties

'Star Trek: Discovery' S3 draait om grote gevolgen

Belangrijke keuzes hebben ook enorme consequenties.

Jim Pedd, 5 november 2019 om 09:08

Acteur Anthony Rapp vindt dat zijn personage in Star Trek: Discovery een geweldige verhaallijn heeft in het aanstaande derde seizoen van de serie. Dit nieuwe seizoen kijkt nog meer naar de band van Paul Stamets met zijn echtgenoot Hugh Culber, die terug uit het Mycellian-network kwam.
"Kijk, je verliest alles wat je hebt, wat natuurlijk grote gevolgen gaat hebben voor ons allemaal. Dus dat is ook precies wat de schrijvers gaan verkennen. Ze kijken heel goed waar alle personages doorheen moeten en schuwen daar niet voor terug. Ze doen het ook niet heel casual, maar hoe het moet, met de nodige diepgang," aldus Rapp.

Lees ook: Nieuwe 'Star Trek'-films zijn mogelijk!

In de toekomst
De derde reeks van Discovery speelt zich ver in de toekomst af. Aan het eind van het tweede seizoen eindigde het ruimteschip uit de titel in de 32ste eeuw, waar we nog niet eerder geweest zijn in een Trek-serie. Die unieke setting biedt veel kansen, vooral ook voor de serie om zich los te schudden uit het soms toch wat beklemmende canon.

Lees ook: 'Star Trek' spin-off rond Spock en Pike op komst?

De serie kijkt onder meer naar de toekomst van de Federation en of die er wel is. Dat de bemanning van de Discovery nu in de verre toekomst zit, waar ze niet direct hoort, gaat in elk geval gevolgen hebben voor de tijdlijn en dat moet men op zien te lossen. Volgend jaar is de serie weer te zien, al weten we niet wanneer precies.

Bron: Star Trek

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, netflix, Anthony Rapp

Populair nieuws