Deze Apple TV+ series zijn nu al zeker van een tweede seizoen

Deze Apple TV+ series krijgen een tweede seizoen

Alle vier de lanceringsseries krijgen een tweede seizoen...

Geoffrey Ketels, 9 november 2019 om 17:13

De langverwachte streamingdienst van Apple, namelijk Apple TV+ ging eerder deze maand live. Ondanks het feit dat het aanbod momenteel nog relatief beperkt is en verschillende series niet bepaald een goede ontvangst kregen krijgen toch alle vier de lanceringsseries met zekerheid een tweede seizoen!
Apple heeft bekend gemaakt dat alle vier de series waarmee haar streamingplatform live is gegaan, namelijk See, For All Mankind, Dickinson en The Morning Show met zekerheid een tweede seizoen zullen krijgen. Van deze laatste was dat eerder reeds bekend.

Gemengde reacties
Eerder verschenen op het internet verschillende geruchten die aangaven dat de populariteit van de nieuwe streamingdienst aanzienlijk tegenviel. Een bron dichtbij Apple zou nu tegenover Variety echter het tegenovergestelde hebben aangegeven. Volgens die bron kan het streamingplatform nu reeds rekenen op miljoenen gebruikers welke allen gemiddeld ruim een uur op de streamingdienst hebben doorgebracht.

Het merendeel van de kijkers zou bovendien na het hebben bekeken van één aflevering nog een tweede hebben gezien. Apple zelf zou bijgevolg behoorlijk tevreden zijn met de lancering van haar Apple TV+. Officiële kijkcijfers heeft ze echter nog niet bekend gemaakt.

Sowieso valt het wel op dat er vaak sprake is van grote verschillen in ontvangst tussen de kijkers en de critics. Een bekend voorbeeld van zo'n serie is See. Het merendeel van de critics waren behoorlijk negatief over deze reeks terwijl kijkers ze een score gaven van 83 procent. Ook bij For All Mankind viel eenzelfde trend op te merken.

Lees meer over: Apple, Apple TV, Apple TV Plus, series, See, For All Mankind, The Morning Show

Populair nieuws