ABC komedie 'Fresh Off the Boat' krijgt geen vervolg meer

Fresh Off the Boat van ABC stopt na 6 seizoenen

Seizoen 6 wordt ook de kortste sinds het eerste seizoen...

Geoffrey Ketels, 9 november 2019 om 18:20

De langlopende en populaire komedie van ABC, namelijk Fresh Off the Boat krijgt geen vervolg meer. Daarmee komt er een einde aan deze reeks over een Aziatisch-Amerikaanse familie na zes seizoenen. Bovendien is er nog meer slecht nieuws voor de fans.
Met de aankondiging van het laatste seizoen werd er verwacht dat het finale seizoen over extra afleveringen zou komen te beschikken. Nu blijkt dat helaas niet correct. ABC heeft namelijk zelf bekend gemaakt dat het zesde en laatste seizoen slechts uit 15 afleveringen zal bestaan. Daarmee is het meteen het kortste seizoen sinds het eerste welke verscheen in het jaar 2015.

1 uur durende laatste aflevering
In de Verenigde Staten wordt de laatste aflevering van Fresh Off the Boat uitgezonden op 21 februari volgend jaar. ABC heeft eveneens laten optekenen dat de finale aflevering van de reeks één uur zal gaan duren. In Nederland wordt de reeks uitgezonden op RTL.

Matt Kuhn heeft in een reactie op het cancellen van de reeks het volgende laten optekenen: "Ik ben ongelofelijk trots op deze serie en wat we er mee hebben bereikt in de zes seizoenen die er zijn verschenen. Bedankt aan iedereen bij zowel ABC als bij 20th Century Fox Television. Het was absoluut een bijzondere belevenis."

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Fresh Off the Boat, serie, ABC

Populair nieuws