Nieuw op Netflix: hitserie 'The Crown' seizoen 3!

Nieuw op Netflix: 'The Crown' seizoen 3!

Het derde seizoen begint in het jaar 1964...

Geoffrey Ketels, 17 november 2019 12:47

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat The Crown sinds jaar en dag één van de meest ambitieuze series is van streamingdienst Netflix. Fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag, zondag 17 november 2019 staat dan uiteindelijk toch het derde seizoen op de streamingdienst.
Het derde seizoen van The Crown gaat van start in het jaar 1964. Het belooft een geweldig seizoen te worden, niet in het minst door de paranoia welke gepaard ging met de Koude Oorlog. In het derde seizoen maakt de kijker echter ook de space race mee evenals het ontstaan van de enige, echte Beatles. Netflix brengt in het derde seizoen in een verbazingwekkend snel tempo het Britse koningshuis in beeld van de jaren zestig en zeventig.

In een trailer die eerder verscheen met betrekking tot het derde seizoen van The Crown zagen we reeds Gillian Anderson die in de huid kruipt van Margaret Thatcher. Daarnaast werd ook meteen de nieuwe Prince Philip duidelijk. In de voorgaande seizoenen was het nog Matt Smith die de rol vertolkte, maar nu is die eer weggelegd voor Tobias Menzies. Ook voor de zus van Prinses Margaret ging de productie op zoek naar een nieuwe naam. De zus van de koningin wordt nu gespeeld door Helena Bonham Carter welke eerder onder meer te zien was in Harry Potter.

Ambitieuze serie
The Crown wordt sinds jaar en dag met recht en rede bestempeld als één van de meest ambitieuze series van Netflix. Dat lijkt ook helemaal terecht te zijn. Niet alleen kenmerkt de reeks zich steevast door een uitmuntende cast, daarnaast is het ook nog eens zo dat ze steeds kan rekenen op een prima onthaal. Op de website IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een score van 8,7/10. Op Rotten Tomatoes ligt de score op 90 procent voor de Average Tomatometer en op 95 procent voor de Average Audience Score.

Kijk jij ook al enige tijd uit naar het derde seizoen van The Crown? Dan is het wachten nu voorbij! Het derde seizoen staat immers vanaf vandaag op Netflix. Wil je graag eerst nog even de trailer meepikken? Deze is hieronder uiteraard ook terug te vinden!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: The Crown, serie, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws