Robert Downey Jr. terug als Iron Man in 'What If...?'

Robert Downey Jr. als Iron Man in 'What If...?'

Jeff Goldblum (Thor: Ragnarok) verklapt terugkeer.

Door onze nieuwsredactie, 17 november 2019 11:17

In de Marvel-films in het Marvel Cinematic Universe gebeurde veel in aanloop naar de dubbele confrontatie met Thanos. In 2021 visualiseert de serie What If...? de vraag 'wat als iets nou compleet anders was gegaan?' En daarin zullen heel wat bekende Marvel-personages - met de bijhorende stemmen - te zien zijn.
Eén van de zaken die we zullen zien is 'wat als niet Steve Rogers, maar Peggy Carter Captain America was geworden?'. En nu blijkt ook dat er iets gaat gebeuren rondom Tony Stark a.k.a. Iron Man. Acteur Jeff Goldblum, bekend uit de film Thor: Ragnarok, heeft namelijk een beetje zijn mond voorbij gepraat.

Lees ook: Marvels 'What If...?' gooit 'The Infinity Saga' overhoop!

Robert Downey Jr. terug als Iron Man
In een video van Buzz Feed zei de acteur dat hij al tekst heeft ingesproken voor zijn personage The Grandmaster: "Ik speelde de rol een paar dagen geleden opnieuw. Ik ging naar de Disney Studios en sprak de stem van The Grandmaster in voor een aflevering van een show die op Disney + gaat verschijnen, genaamd What If...? Hierin zijn geanimeerde versies van alle personages te zien. Deze aflevering omvatte de Grandmaster en Iron Man, dus Robert Downey zal daarin te horen zijn. En Korg van Taika Waititi. Hij heeft zijn stem daarvoor al ingezet."

Naar verluidt zal What If...? de 23 eerder uitgebrachte films in Phase 1 - 3 op een andere manier belichten. Vanaf midden 2021 op Disney+.

Lees ook: The Watcher krijgt bijzondere rol in Marvel-serie

Bron: Buzz Feed

Lees meer over: What If, Marvel, Disney, Michael B Jordan, Josh Brolin, Tom Hiddleston, Jeremy Renner, Jeffrey Wright, Captain Carter, Jeff Goldblum, Robert Downey Jr

Populair nieuws