Nieuw op Netflix: 'Z Nation' seizoen 5!

Nieuw op Netflix: 'Z Nation' seizoen 5!

Het vijfde seizoen is meteen ook het laatste voor de reeks...

Geoffrey Ketels, 19 november 2019 om 06:00

Fans van de serie Z Nation zullen ongetwijfeld met gemengde gevoelens uitkijken naar de lancering van het vijfde seizoen op Netflix. Enerzijds zal dit nieuwe seizoen ongetwijfeld weer heel wat moois voor de fans in petto hebben, maar anderzijds is het meteen ook de zwanenzang van de reeks.
Z Nation is een post-apocalyptisch drama welke er om bekend staat een mix te bevatten van niet alleen heel wat actie, maar ook een gezonde dosis humor. De reeks is ontwikkeld door Karl Schaefer evenals Craig Engler. Het eerste seizoen van Z Nation ging in première op de zender Syfy op 12 september 2014.

In het vijfde seizoen van Z Nation krijgt de kijker onder meer te zien hoe Warren herstelt van de drone crash terwijl de anderen eindelijk aankomen in Newmerica. Van de reeks bestaat inmiddels ook een prequel welke luistert naar de naam Black Summer. Ook deze reeks is overigens op Netflix te bekijken.

Laatste seizoen
Het vijfde en laatste seizoen van Z Nation staat vanaf morgen, dinsdag 19 november 2019 op Netflix. De voorbije seizoenen konden rekenen op een ietwat gemengde ontvangst. Dit blijkt eveneens uit de scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB valt er bijvoorbeeld een globale score af te lezen van 6,7/10. Op de website Rotten Tomatoes geeft de zogenaamde Average Audience Score 78 procent aan!

Kan je al niet meer wachten tot het vijfde seizoen van Z Nation morgen op Netflix verschijnt? In dat geval kan je altijd nog even de trailer bekijken die eerder reeds op de wereld werd losgelaten. Deze is hieronder te bekijken!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Z Nation, serie, Netflix

Informatie over de serie: Z Nation

Populair nieuws