search

Ons nieuws van dinsdag 19 november 2019

Eerste beelden Netflix-vampierenserie 'V-Wars'
Series / Trailer

Eerste beelden Netflix-vampierenserie 'V-Wars'

Maak je borst maar nat voor vampiergeweld.

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de vampierserie V-Wars. De horrorserie draait om Dr. Luther Swann die moet proberen de plannen van zijn beste vriend, om elk mens in een vampier te veranderen, een halt toe te roepen. Een bepaald niet makkelijke of benijdenswaardige taak.

De horrorserie krijgt tien afleveringen in zijn eerste seizoen en heeft een hoofdrol voor Ian Somerhalder. Hij betreedt een wereld van ongelofelijke gruwelen als een mysterieuze ziekte zijn beste vriend, Michael Fayne (Adrian Holmes) verandert in een moordlustig roofdier dat zich in leven houdt met andere mensen. Terwijl de ziekte zich verspreidt en meer mensen getransformeerd worden in vampiers, ontstaan er facties en strijd tussen de mensen en de vampiers. Swann werkt in een race tegen de tijd om te begrijpen wat er aan de hand is, terwijl Fayne verandert in een van de machtigste wezens binnen de vampierenwereld.

De serie is vanaf 5 december te volgen op Netflix. Hieronder de trailer!



Lees ook: Ian Somerhalder (V-Wars) opgenomen in ziekenhuis
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw grote Marvel-serie geschrapt
Series / Trailer

Opnieuw grote Marvel-serie geschrapt

Weer een Marvel-serie gecanceld.

De impact van Disney+ en een verschuiving in de verantwoordelijkheid over de series gebaseerd op comics van Marvel is duidelijk merkbaar. Nu is namelijk ook de stekker uit Runaways getrokken. Dit nieuws komt via Variety.

De Marvel-serie die op Hulu wordt uitgezonden startte in 2017 en binnenkort verschijnt seizoen drie. Naar verluidt krijgt de serie een natuurlijk einde. De enige Marvel-series die nu nog gaan verschijnen buitenom Disney+ zijn ABC's Agents of S.H.I.E.L.D. - welke in 2020 eindigt met seizoen zeven - en het aankomende Helstorm. De laatste is toevallig een serie die op Hulu moet verschijnen.

Lees ook: Sexy Elizabeth Hurley in trailer 'Runaways' seizoen 3!

Recent werd nog de serie Cloak and Dagger gestopt, na twee seizoenen. Even geleden werden alle Marvel-series op Netflix gecanceld.

Nieuwe trailer derde en laatste seizoen!
Het derde en laatste seizoen van Runaways bestaat uit tien afleveringen en debuteert op 13 december op de zender Hulu. Hieronder een nieuwe trailer:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' is de meest illegaal gedownloade serie ter wereld
Series / Nieuws

'The Mandalorian' is de meest illegaal gedownloade serie ter wereld

Dit is vooral het gevolg van het feit dat Disney+ nog maar in 3 landen beschikbaar is...

Disney blijkt er bewust voor te hebben gekozen om haar Disney+ streamingdienst vooralsnog uitsluitend aan te bieden in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Deze keuze lijkt nu echter als gevolg te hebben dat heel wat mensen de exclusieve content van Disney+ illegaal kijken.

Op 12 november van dit jaar vond de officiële lancering plaats van de streamingdienst Disney+. Hier moet echter wel een belangrijke kanttekening bij worden gemaakt, want de lancering vond uitsluitend plaats in Nederland, de Verenigde Staten en Canada.

Pas ergens midden maart volgend jaar wordt de streamingdienst ook in andere landen verwacht. Dit betekent ook dat alleen inwoners van Nederland, Canada en Amerika tot dusver de exclusieve content van Disney+ kunnen bekijken... althans op legale wijze. Een grote groep mensen uit andere landen zouden inmiddels op minder legale wijze mogelijkheden hebben gevonden om de content alsnog te kunnen bekijken.

The Mandalorian
Heel wat mensen van overal in de wereld keken gedurende lange tijd uit naar vooral het verschijnen van de serie The Mandalorian. De eerste aflevering verscheen meteen bij de lancering op 12 november, maar was uiteraard exclusief te bekijken voor abonnees. Althans in eerste instantie, want na amper twee uur stond de aflevering reeds op verschillende torrentsites. De tweede aflevering was opvallend genoeg zelfs reeds te downloaden van torrentsites nog vooraleer ze op Disney+ zelf was verschenen.

Op dit ogenblik zou The Mandalorian zelfs de twijfelachtige eer hebben om 's werelds meest illegaal gedownloade serie te zijn. We kunnen ons best voorstellen dat dit toch wel een beetje een doorn in het oog van Disney zal zijn...
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieker 'Chinatown' komt naar Netflix als prequel-serie
Series / Nieuws

Klassieker 'Chinatown' komt naar Netflix als prequel-serie

Er zijn geruchten dat de klassieke film 'Chinatown' een prequel-serie krijgt op Netflix. Grote namen David Fincher en Robert Towne zouden bezig zijn aan een nieuw script.

De klassieke film Chinatown is in vroege ontwikkeling voor een prequel-serie. David Fincher en Robert Towne, de schrijver van de film, zijn bezig aan het nieuwe script. Naar verluidt concentreert die zich op een jonge Jake 'J.J.' Gittes tijdens zijn begintijd als privé-detective.

De film werd uitgebracht in 1974 met in de hoofdrol Jack Nicholson en Faye Dunaway. Nicholson speelde Gittes, die oorspronkelijk is aangenomen om een overspelige te ontmaskeren, maar verwikkeld raakt in een veel groter complot. Roman Polanski regisseerde de film en kreeg 11 Academy Award-nominaties. Towne nam uiteindelijk als enige een Oscar-beeldje mee naar huis voor het beste originele scenario.

Fincher werkte eerder samen met Netflix voor House of Cards, als uitvoerend producent en regisseerde de eerste twee afleveringen. Hij is ook een uitvoerend producent en regisseur van Netflix-show Mindhunters en Love, Death & Robots. Fincher is vooral bekend als regisseur van films als Seven en The Social Network,

Chinatown is niet de eerste klassieke Nicholson-film die naar Netflix komt. De streamingdienst bereidt momenteel de dramaserie Ratched voor met in de hoofdrol Sarah Paulson. Die serie gaat over het achtergrondverhaal van de beruchte verpleegster Ratched uit One Flew Over the Cuckoo's Nest.

Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de oude trailer van Chinatown uit 1974!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Belangrijke hint verstopt in seizoen 3 van 'The Crown'
Series / Nieuws

Belangrijke hint verstopt in seizoen 3 van 'The Crown'

Er zit een belangrijke hint naar prinses Diana verstopt in het derde seizoen van 'The Crown', en je hebt het waarschijnlijk gemist!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen drie van The Crown barst van de koninklijk drama, inclusief het begin van de relatie tussen Prins Charles en Camilla Shand (nu Camilla Parker Bowles). De twee hadden een relatie voordat ze allebei met anderen trouwden, en de serie laat zien hoe het was voordat prinses Diana in beeld kwam. Hoewel Diana niet in dit seizoen zit, is er een belangrijke hint gegeven.

In een aflevering suggereert Anne aan Charles dat er altijd drie mensen in de relatie zijn als hij bij Camilla betrokken raakt. Als kijker lijkt het alsof ze Andrew Parker Bowles bedoeld, Camilla's voormalige vriend met wie ze later trouwde. Maar uiteindelijk is Camilla de extra persoon geworden in het huwelijk van Prins Charles en Diana.

Lees ook: Eerste trailer derde seizoen 'The Crown'!

Nu blijkt dat prinses Diana die exacte bewoording heeft gebruikt in een interview. Toen Charles en zij uit elkaar gingen, zei ze dat er drie mensen in haar huwelijk waren en dat het "druk" was. Dit is zeker niet per ongeluk gedaan door de schrijvers van The Crown. Het lijkt een aankondiging van het onvermijdelijk drama dat zal plaatsvinden in het volgende seizoen.

Het volgende seizoen van de show introduceert prinses Diana, dit is al bekend omdat er paparazzi-foto's zijn van Charles en Diana op de set. Het zal waarschijnlijk ook de koninklijke bruiloft tonen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: hitserie 'The Crown' seizoen 3!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duizenden Disney+ accounts zijn gehackt
Series / Nieuws

Duizenden Disney+ accounts zijn gehackt

De accounts staan te koop voor een prijs van tussen 3 & 11 dollar...

Het zit Disney+ duidelijk nog niet helemaal mee. Nog geen week na de officiële lancering van de streamingdienst zijn hackers er namelijk in geslaagd om duizenden accounts te hacken en te koop aan te bieden. De accounts worden te koop aangeboden op verschillende hackersfora.

Disney+ werd officieel gelanceerd op dinsdag 12 november. Duizenden gebruikers klagen er inmiddels echter reeds over dat hun accounts zijn gehackt. Vervolgens worden de accounts te koop aangeboden op gespecialiseerde hackersfora voor een bedrag van tussen de 3 en 11 dollar per account. Dit wordt onder meer gemeld door de bekende techsite ZDNet.

In heel wat gevallen hebben gebruikers van de streamingdienst er voor gekozen om een creditcard aan hun account te koppelen. Dit zorgt er voor dat de malafide verkopers zeer eenvoudig een jaarabonnement kunnen afsluiten en deze vervolgens kunnen doorverkopen.

Geen datalek
In tegenstelling tot wat bovenstaande laat vermoeden is er geen sprake van een datalek. Volgens verschillende bronnen zouden de hackers zichzelf de toegang kunnen verschaffen tot de Disney+ accounts eenvoudigweg door het mixen en matchen van e-mailadressen en wachtwoorden. Omwille van deze reden wordt vaak door experts benadrukt dat het belangrijk is om per website waar je een account op hebt gebruik te maken van verschillende wachtwoorden. Zo wordt het mixen en matchen als het ware nagenoeg onmogelijk gemaakt.

Het is niet het eerste probleem waar Disney+ mee af te rekenen krijgt. Bij de lancering van het streamingplatform gaven heel wat gebruikers aan af te rekenen te krijgen met technische problemen. Ondanks deze problemen slaagde Disney+ er wel in om in sneltempo meer dan 10 miljoen abonnees te verzamelen.

Disney zelf heeft tot dusver nog niet gereageerd op de hacks. Om zich beter te kunnen beschermen tegen een mogelijke hack zouden gebruikers er eventueel voor kunnen kiezen om een tweestapsverificatie te activeren, maar die functie ontbreekt (voorlopig?) nog bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'The Expanse' seizoen 4 online!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Expanse' seizoen 4 online!

De fans van de serie krijgen eindelijk wat ze willen!

Amazon Prime Video heeft de volledige trailer voor het vierde seizoen van de gevierde scifi-dramaserie The Expanse vrijgegeven. Daarnaast is er ook een 15 minuten durende video onthuld waarin Kevin Smith de eerste drie seizoenen van de serie samenvat. Beide video's kun je hieronder bekijken.

Lees ook: Eerste trailer sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4!

In het nieuwste seizoen zien we hoe de bemanning van de Rocinante van de Verenigde Naties de missie krijgt om nieuwe werelden buiten de Ring Gate te verkennen. De eerste van deze werelden is Ilus, een planeet vol natuurlijke bronnen en ruïnes van een lang verdwenen buitenaardse beschaving. Er zijn echter meer kapers op de kust; buiten de aardbewoners proberen ook de bewoners van Mars en de zogenaamde Belters de planeet te koloniseren.

Een nieuwe thuishaven
De vorige seizoenen van The Expanse werden uitgezonden door Syfy. Omdat dat netwerk er niet veel vertrouwen meer in had, leek het met de serie gedaan te zijn. Amazon schoot echter te hulp en geeft de fans nu een volledig nieuw seizoen, dat vanaf 13 december a.s. te streamen is op Prime Video.

Lees ook: Epische poster sci-fi serie 'The Expanse' seizoen 4



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de eerste promovideo van Marvel-serie 'Hawkeye'
Series / Video/clip/featurette

Bekijk de eerste promovideo van Marvel-serie 'Hawkeye'

Disney+ lijkt vertrouwen te hebben in de serie!

Ondanks dat het nog wel even duurt voordat Hawkeye online komt om te streamen, heeft Disney+ nu al een stukje van de titelsequentie van de serie vrijgegeven.

Lees ook: Eindelijk informatie over Marvels 'Hawkeye'!

MCU Direct heeft de beelden, die eerder in juli tijdens de San Diego Comic-Con werden getoond, online geplaatst. In de video zien we Clint Barton (Renner) en Kate Bishop (mogelijk Steinfeld) in actie. De serie zal waarschijnlijk laten zien hoe Hawkeye Kate opleidt tot zijn opvolger.

Nog eventjes wachten
Deze beelden zijn nog wel heel erg vroeg, want Hawkeye wordt pas verwacht in het najaar van 2021. In de tussentijd kunnen we echter nog series als The Falcon and the Winter Soldier, Loki en WandaVision verwachten.

Lees ook: Kate Bishop lijkt gevonden voor Marvels 'Hawkeye'!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Loki gaat verder als vrouw in gelijknamige serie op Disney+
Series / Nieuws

Gerucht: Loki gaat verder als vrouw in gelijknamige serie op Disney+

Marvel heeft naar het schijnt iets speciaals in gedachten.

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de Marvel-serie Loki. Die brengt onze favoriete godheid weer terug en nu blijkt mogelijk met een hele grote twist. Volgens de geruchten zal Loki als een vrouw verder gaan in de serie op Disney+.

In de The Mighty Avengers-saga in de comics, die in 2009 gelanceerd werd, werd Loki herboren al seen vrouw. Het personage besloot zich vervolgens voor te doen als The Scarlet Witch en vormde haar eigen Avengers-team. Nu horen we via Deadline dat Sophia Di Martino mogelijk gecast is om als vrouwelijke Loki te verschijnen.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' vindt Enchantress?

Vrouwelijke Loki
Tijdens een interview met Deadline hintte een bron van de site ernaar dat de actrice een vrouwelijke versie van Loki zou spelen. Hoe dat precies moet werken is niet duidelijk, maar haar rol zou erg groot zijn in deze serie. Haar bijdrage schijnt dan ook niet gewoon een bijrol te zijn, maar een grote hoofdrol.

Lees ook: MCU-serie 'Loki' krijgt meerdere seizoenen

Hoe dan ook is de serie van Michael Waldron in de lente van 2021 te zien op televisie. De show laat zien hoe Loki een rol speelt in verschillende momenten uit de geschiedenis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bezuinigt nergens op als het om 'The Witcher'-serie gaat!
Series / Nieuws

Netflix bezuinigt nergens op als het om 'The Witcher'-serie gaat!

De Netflix-serie bezuinigt nergens op.

Netflix zet flink in op de serie The Witcher. De epische fantasyserie is gebaseerd op een Poolse boekenreeks en gekoppeld aan de gamereeks van de afgelopen jaren. Het eerste seizoen is op 20 december te zien en we weten eigenlijk nog opvallend weinig over de serie. Langzaamaan druppelen er echter nieuwe details naar buiten, zoals nu.

Uitvoerend producent Tomek Baginski vertelde de Poolse site Antyweb over een grote veldslag. "Dit is een serie waarin we zoveel mogelijk dingen echt hebben willen opnemen en dus niet teveel willen leunen op CGI. Effecten zie je als het niet anders kon. Niet alles kan je immers opnemen. Zo namen we een grootschalige veldslag op bij het kasteel Ogrodzieniec, waar je veel vernietiging en magie en tovenarij ziet. Dat is zo spectaculair en kan je alleen maar maken met computereffecten."

Lees ook: Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!

Epische fantasy
Er zit dus sowieso een grootschalige veldslag aan te komen in de acht eerste afleveringen van de serie. De show draait om Geralt of Rivia, een Witcher. Hij is een monsterjager die leeft in een wereld waarin de mensen voor wie hij werkt vaak kwaadaardiger zijn dan de monsters die hij moet doden.

Lees ook: 'The Witcher' wordt meer horror dan fantasy

Het lot brengt hem op het pad van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim. Samen reizen ze over het steeds gevaarlijkere Continent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Acteur huilde na zien [...] in 'The Madalorian'
Series / Nieuws

Acteur huilde na zien [...] in 'The Madalorian'

Werner Herzog heeft ook een mysterieuze rol.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Misschien was jij ook wel verrast toen je de laatste beelden zag in de eerste aflevering van The Mandalorian, de Star Wars-serie die verleden week van start ging op Disney+. Acteur Werner Herzog was dat in ieder geval wel.

Hieronder volgen spoilers voor de eerste aflevering!

In de eerste aflevering "Chapter 1" zien we niet alleen het titelpersonage van Pedro Pascal. Ook zien we Herzog als de mysterieuze The Client, Nick Nolte als de Ugnaught-boer Kuiil en Taika Waititi heeft de stem van IG-11. Maar het meest opvallende shot was overduidelijk voor de "baby Yoda"!

Hartverscheurend
"Ik zag alles op de set en het was hartverscheurend. Het is hartverscheurend mooi," zei Herzog tegenover Variety over het zien van 'baby Yoda'. "Ik zag twee technici de pop op afstand bedienen. De ene was er voor de ogen en de mond en de andere was er voor andere gezichtsuitdrukkingen. Het is een fenomenale technische prestatie. Het is hartverscheurend."




Lees ook: Wanneer de afleveringen van 'The Mandalorian' verschijnen op Disney+

Vrijdag: Chapter 3
De geweldige tweede aflevering "Chapter 2: The Child" gaf nog weinig invulling aan het hoe en waarom, maar duidelijk werd wel dat de mini-Yoda weet hoe hij iets moet doen met de Force. Aankomende vrijdag volgt "Chapter 3" en daarin zien we in ieder geval hoe de gehavende Mandalorian terugkeert naar zijn cliënt om zijn beloning te innen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'The Witcher' begint met de dood van een personage
Series / Nieuws

Netflix-serie 'The Witcher' begint met de dood van een personage

Maar van wie?

Nog maar een maand en dan is Netflix-serie The Witcher eindelijk te zien. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich sprak voor het eerst over het begin van de reis van Geralt of Rivia in de serie. En nu horen we dat die begint met de dood.

"Samen met de schrijvers las ik alle Witcher-boeken en koos ik mijn favoriete verhalen. De verhalen waarvan ik vond dat ze het best lieten zien waar The Witcher om gaat," aldus Hissirch. "En dat is waar we mee beginnen."

Lees ook: Netflix geeft epische fantasy-serie 'The Witcher' 2e seizoen!

De dood
"Geralt is bijna 100 jaar oud als de serie begint en we zien hem middenin een reis. Dan is er de dood van een personage, waardoor hij op een reis moet en dan worden de dingen veel complexer voor deze man die altijd dacht dat hij het allemaal wel wist. Het is een mooie plek om te beginnen, met een personage dat op het punt staat op reis te gaan."

Lees ook: 'The Witcher' wordt meer horror dan fantasy

De serie draait om Geralt of Rivia, een monsterjager, die een krachtige heks en een jonge prinses met een duister geheim ontmoet. Vanaf 20 december is het eerste seizoen in zijn geheel te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk de gigantische octopus in 'Watchmen'!
Series / Foto's

Bekijk de gigantische octopus in 'Watchmen'!

Wat Zack Snyder niet durfde, durft Damon Lindelof wel.

Als het in HBO's Watchmen gaat over 11/2, gaat het over de grote aanval van een octopus op New York. In 1985 vond die aanval plaats en werden er heel wat mensen in Manhattan vermoord door het wezen dat door Adrian Veidt, a.k.a. Ozymandias op de wereld afgestuurd was om iedereen bij elkaar te brengen.

Waar de film van Zack Snyder uit 2009 de octopus verving met kernexplosies, durft de serie van HBO het aan om het monster te laten zien. 11/2 is een grootschalige gebeurtenis die moet doen denken aan 9/11, alleen dan met veel grotere gevolgen want er gingen miljoenen mensen dood.



2 november 1985
Voordat de pilot gemaakt werd, had Damon Lindelof al besloten dat hij de octopus wilde laten zien. "Nog voordat we met de pilot begonnen, sprak ik met de crew en vertelde ik hen dat ze zich moesten voorbereiden op 2 november 1985, dat we de gigantische octopus ook echt zouden laten zien."

Lees ook: Nieuwe serie 'Watchmen' blijkt grote hit voor HBO

Vanaf het begin was ook duidelijk "dat het in aflevering 5 of 6 te zien zou zijn, zodat er tijd was om het op te bouwen. Het was echt iets dat we wilden opbouwen en met de nodige fanfare wilden laten zien."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alles is anders in 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Alles is anders in 'Star Trek: Picard'

Niets is meer wat het was.

Patrick Stewart keert volgend jaar terug als Jean-Luc Picard in de serie Star Trek: Picard. Volgens de acteur is straks alles anders in de franchise. Er zijn dan ook achttien jaar verschenen sinds we Picard en de zijnen konden zien in de film Nemesis.

"Er zijn 18 jaar verstreken sinds je de Next Generation-bemanning voor het laatst kon zien. Dus de wereld is veranderd," vertelde Stewart tijdens een aflevering van Jimmy Kimmel Live. Alles en iedereen die eraan meewerkt is nu anders dan vroeger en dat heeft op alle manieren impact op de serie en de personages.

Lees ook: Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'

Iedereen is anders
"De wereld van de Federation en Starfleet zijn veranderd. Patrick Stewart is veranderd en een boel ouder dan de laatste keer dat hij bij Paramount aan de serie werkte en dat betekent dat er iets anders is, iets nieuw is. En ik hoop dat er niet geen teleurstelling zit bij fans, dat er geen Enterprise is. Het is een nieuwe wereld en we vinden Picard in de wijngaard van zijn familie, met zijn hond."

Lees ook: Gloednieuwe trailer 'Star Trek: Picard'!

De serie is vanaf 23 januari te zien op Amazon Prime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Z Nation' seizoen 5!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Z Nation' seizoen 5!

Het vijfde seizoen is meteen ook het laatste voor de reeks...

Fans van de serie Z Nation zullen ongetwijfeld met gemengde gevoelens uitkijken naar de lancering van het vijfde seizoen op Netflix. Enerzijds zal dit nieuwe seizoen ongetwijfeld weer heel wat moois voor de fans in petto hebben, maar anderzijds is het meteen ook de zwanenzang van de reeks.

Z Nation is een post-apocalyptisch drama welke er om bekend staat een mix te bevatten van niet alleen heel wat actie, maar ook een gezonde dosis humor. De reeks is ontwikkeld door Karl Schaefer evenals Craig Engler. Het eerste seizoen van Z Nation ging in première op de zender Syfy op 12 september 2014.

In het vijfde seizoen van Z Nation krijgt de kijker onder meer te zien hoe Warren herstelt van de drone crash terwijl de anderen eindelijk aankomen in Newmerica. Van de reeks bestaat inmiddels ook een prequel welke luistert naar de naam Black Summer. Ook deze reeks is overigens op Netflix te bekijken.

Laatste seizoen
Het vijfde en laatste seizoen van Z Nation staat vanaf morgen, dinsdag 19 november 2019 op Netflix. De voorbije seizoenen konden rekenen op een ietwat gemengde ontvangst. Dit blijkt eveneens uit de scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB valt er bijvoorbeeld een globale score af te lezen van 6,7/10. Op de website Rotten Tomatoes geeft de zogenaamde Average Audience Score 78 procent aan!

Kan je al niet meer wachten tot het vijfde seizoen van Z Nation morgen op Netflix verschijnt? In dat geval kan je altijd nog even de trailer bekijken die eerder reeds op de wereld werd losgelaten. Deze is hieronder te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.