'Arrow'-spin-off speelt zich af in 2040!

'Arrow'-spin-off speelt zich af in 2040!

De zoveelste nieuwe serie in het Arrowverse kiest een originele invalshoek.

Jim Pedd, 21 november 2019 om 08:24

Het laatste seizoen van Arrow brengt een kleine verrassing met zich mee. We krijgen via een backdoor-pilot namelijk een nieuwe serie: Green Arrow and the Canaries voorgeschoteld. Die gaat draaien om de volwassen dochter van Oliver Queen en Felicity Smoak, Mia Smoak en speelt zich, zo horen we nu, af in 2040.
In de toekomstige versie van Star City zagen we al dat Mia een belangrijke rol heeft. Samen met haar halfbroer William en de rest van Future Team Arrow was ze verantwoordelijk voor de bescherming van Star City. Zo traden de jongeren dus in de voetsporen van hun ouders. In het achtste seizoen komen Mia en de rest terecht in 2019 en ontmoeten ze het huidige Team Arrow.

Spin-off op komst
The CW kondigde kortgeleden nog aan dat er ook een spin-off komt, die draait om Mia en de twee Black Canaries. We krijgen zodoende Katie Cassidy en Juliana Harkavy te zien, samen met Mia. De pilot daarvan is de negende aflevering van Arrow en zal zodoende in januari te zien zijn.

Producent Marc Guggenheim laat nu weten dat de volledige spin-off zich af zal spelen in de toekomst. Om specifiek te zijn in het jaar 2040:


Lees meer over: Arrow, The CW, Green Arrow and the Canaries, Spinoff, Arrowverse

Populair nieuws