search
Niet te missen Netflix-series voor de maand december
Series / Nieuws

Niet te missen Netflix-series voor de maand december

December belooft een erg mooie maand te worden!

Iedereen kan wel een lijstje opstellen met leuke Netflix-series om te kijken, maar als Vogue dat doet moeten we er toch even extra aandacht aan besteden. Het bekende mode- en-liftestyle magazine raadt alvast enkele absolute toppertjes aan voor de maand december.

1.) V-Wars
De eerste serie die Vogue aanraadt voor de maand december is V-Wars met The Vampire Diaries acteur Ian Somerhalder. In deze reeks speelt Somerhalder Dhr. Luther Swann, een wetenschapper van wie zijn vriend in een meedogenloos roofdier is veranderd. Deze transformatie is het gevolg van een mysterieuze ziekte. De slachtoffers die getroffen worden door de ziekte blijven uitsluitend in leven wanneer ze andere mensen bijten. V-Wars is te kijken op Netflix vanaf 5 december.



2.) The Confession Killer
De tweede reeks welke Vogue aanraadt is de documentaireserie The Confession Killer. Dit is een vijfdelige reeks welke het verhaal vertelt van Henry Lee Lucas. Hij staat op vandaag bekend als de grootste seriemoordenaar welke Amerika ooit heeft gekend. Toch is er nog steeds sprake van een enorm mysterie welke rond de man hangt. Zo bekende hij tijdens de jaren '80 enkele honderden moorden, maar werd daar geen enkel bewijs voor gevonden. Niet alleen wist Henry Lee Lucas uiteindelijk de autoriteiten, maar ook de wereld te verbazen. The Confession Killer is te kijken op Netflix vanaf 6 december.



3.) The Witcher
Er wordt reeds ongelofelijk lang uitgekeken naar de komst van de nieuwe Netflix-serie The Witcher. In december is het dan eindelijk zover! The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De boekenreeks en dus ook de serie zal het verhaal vertellen van de monsterjager Geralt of Rivia. Hij moet zien te overleven in een wereld waarin de mensen zomaar nog kwaadaardiger kunnen zijn dan de monsters waar hij het steevast tegen moet opnemen. The Witcher verschijnt op Netflix op 20 december.



4.) You (seizoen 2)
Creepy Joe is helemaal terug in het tweede seizoen van de serie You! Na de moord op Beck kiest Joe er voor om te verhuizen van New York naar Los Angeles. Hier zal hij uiteraard een nieuwe dame ontmoeten. Dit keer is het actrice Victoria Pedretti die in de huid van de nieuwe love interest van Joe zal kruipen. Het tweede seizoen van de serie You verschijnt op de streamingdienst Netflix op 26 december.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen