search
'The Blacklist'; alweer zeven seizoenen oud! [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

'The Blacklist'; alweer zeven seizoenen oud! [Blu-ray]

James Spader is terug als Raymond Reddington.

Bedenker: Jon Bokenkamp | Cast: James Spader (Raymond Reddington), Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper), e.a. | Uitzending serie: 2013 - Heden | Tv-zender: NBC

Ondertussen is The Blacklist aanbeland in het zevende seizoen en voorlopig lijkt er geen einde te komen aan de avonturen van de meester-crimineel / FBI-informant Raymond "Red" Reddington, de rol van acteur James Spader. Ondanks een halvering van de kijkcijfers sinds het debuutseizoen, blijven de huidige ratings sterk en het lijkt er niet op dat NBC de misdaadthriller snel zal stoppen.

Sony Pictures Home Entertainment bracht onlangs seizoen zes uit op Blu-ray. Hieronder een blik op de uitgave, te starten met de synopsis en trailer.Na de verrassende onthulling dat Raymond "Red" Reddington niet is wie hij zegt te zijn, wordt in seizoen zes Elizabeth Keen verscheurd tussen de relatie die ze heeft ontwikkeld met de man die beweert haar vader te zijn en haar verlangen om de geheimen en leugens tot op de bodem uit te zoeken.Uitgave: The Blacklist - Seizoen 6 | Aantal discs 6 x Blu-ray | Afleveringen: 22 x 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 8712609640762 | Release: oktober 2019 | Met dank aan: Sony Pictures Home Entertainment

De zes schijven van deze Blu-ray uitgave van het zesde seizoen van The Blacklist zitten verpakt in een dikke blauwe Blu-ray keepcase. In de hoes staat aangegeven welke afleveringen op de discs staan, inclusief de titel en een korte synopsis. Ook in het Nederlands. Een mooi en complete uitgave!

Beeld en geluid
Opnieuw bestaat het seizoen uit 22 afleveringen en wederom zijn er zes schijven. Dit zagen ook bij eerdere uitgaven van The Blacklist. De High Definition-weergave is van een topniveau, met scherp beeld, pakkende kleuren en verder geen storende zaken. Het filmische aspect is iets minder, maar dat moet je bij series met een groot aantal afleveringen vaak op de koop toenemen. Sony heeft een DTS-HD 5.1 geluidstrack toegevoegd en deze doet prima zijn werk.

Extra's
Er zijn een aantal featurettes terug te vinden, namelijk Achter The Blacklist: Seizoen 6 van ruim 20 minuten. Dit is uiteraard een soort making of met de nodige interviews en beelden van de opnames. Het geheel wordt begeleid door Harry J. Lennix. En dat is er ook nog Dark Figures: Secrets & Deceptions, een korte featurette als bonus op deze Blu-ray uitgave.

Zoals gewoonlijk ook op deze schijf ook weer wat standaard extra's, zoals audiocommentaar bij twee afleveringen (namelijk 14 en 18) en een aantal verwijderde scènes. Ook een korte Gag Reel ontbreekt niet.

Seizoen 7 al gestart!
Het zevende seizoen is afgelopen maand gestart op NBC en bestaat waarschijnlijk opnieuw uit 22 episodes. Het aantal kijkers lijkt zich na zo'n zeven afleveringen te stabiliseren en dat betekent veel goeds voor de serie. Wie weet haalt deze misdaadthriller zelfs de tien seizoenen. Hieronder de trailer voor het huidige seizoen zeven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen