search

Ons nieuws van zondag 24 november 2019

Eerste plotdetails Crisis on Infinite Earths!
Series / Nieuws

Eerste plotdetails Crisis on Infinite Earths!

The CW maakt zich op voor een mega-evenement.

Binnenkort is het de tijd voor Crisis on Infinite Earths. We krijgen dan vijf afleveringen te zien en vandaag zijn er door The CW drie synopsissen vrijgegeven voor de afleveringen. Hieronder zetten we ze voor je op een rij; hopelijk binnenkort met meer synopsissen!

Aflevering #1: De kick-off van de epische crossover, Crisis on Infinite Earths
The Monitor stuurt Harbinger op pad om de grootste helden van de wereld te verzamelen: Supergirl, The Flash, Green Arrow, Batwoman, White Canary, The Atom en Superman, om hen voor te bereiden op de komende Crisis. Terwijl hun werelden op het spel staan, bereiden de helden zich voor op de strijd en rekruteren J'onn en Alex Lena om hen te helpen een manier te zoeken om de mensen van Earth-38 te redden.
Op 8 december te zien

Lees ook: Arrowverse's Crisis on Infinite Earths krijgt open einde

Aflevering #2: Kan de echte Clark Kent opstaan?
De groep gebruikt de uitvinding van Ray om nieuwe rekruten te vinden en het universum te redden. The Monitor stuurt Iris, Clark en Lois op een zoektocht naar een mysterieuze Kryptonian. Ondertussen gaan Kate en Kara op zoek naar Bruce Wayne. En Mia daagt Sara en Rory uit, ontdekt Rory een verborgen talent en keert Lex Luthor terug.
Op 9 december te zien

Lees ook: Eerste teaser Crisis on Infinite Earths!

Aflevering #3: Black Lightning voegt zich bij het Arrowverse in het derde hoofdstuk van de crossover
Pariah vraagt de hulp van Black Lightning om de Anti-Monitor te stoppen, nadat Flash-90 deelt wat hij van zijn gevecht in Elseworlds geleerd heeft. Met de hulp van Black Lightning, bedenken Barry, Cisco en Killer Frost een plan dat al hun levens zou kunnen redden. Ondertussen is Iris eerlijk tegen Ryan Choi en keren Oliver en Diggle terug naar een bekende plek.
Op 10 december te zien

Lees ook: Nog veel meer cameo's in Crisis on Infinite Earths
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieke schurken in eerste trailer 'Doctor Who' S12!
Series / Trailer

Klassieke schurken in eerste trailer 'Doctor Who' S12!

De BBC-hit keert in 2020 terug.

De BBC heeft ineens een trailer vrijgegeven voor het twaalfde seizoen van Doctor Who. Eerder deze week werden de opnames van de nieuwe reeks afgerond. En nu krijgen we heel veel klassieke schurken te zien, waar het vorige seizoen daar juist voor weg schuwde.

Showrunner Chris Chibnall: "En we gaan weer! Alhoewel, we zijn nooit gestopt. Waar Jodie Whittakers Doctor en haar vrienden de harten van families in heel het land wisten te winnen afgelopen herfst, zijn we druk bezig geweest met een hele set nieuwe avonturen voor de Dertiende Doctor. We houden ervan om deze serie te maken en zijn weggeblazen door de reactie van het publiek. We kunnen dus niet wachten om meer enge momenten, meer monsters en meer Bradley Walsh, Mandip Gill en Tosin Cole naar BBC One te brengen!"

Lees ook: Eerste teaser voor 'Doctor Who' seizoen 12!

Dertiende Doctor
In het elfde seizoen debuteerde actrice Whittaker als de dertiende doctor. Ze was de eerste vrouw die in de huid van de klassieke BBC-held kruipt en kreeg enorm goede reacties op haar werk. Nu keert ze in 2020 terug voor een nieuw seizoen, dat korter is en langere afleveringen krijgt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Details over aankomende 'The Mandalorian'-afleveringen bekend!
Series / Nieuws

Details over aankomende 'The Mandalorian'-afleveringen bekend!

Komende drie afleveringen hebben een regeltje tekst.

Heb jij al genoten van de eerste drie afleveringen van The Mandalorian? Dan zit je vast al klaar voor de volgende aflevering. Hieronder details over de aankomende drie episodes.

Disney+ heeft onderstaande korte synopsissen vrijgegeven en uit de beschrijvingen wordt duidelijk dat Pedro Pascals personage komende tijd weer heel wat nieuwe gezichten gaat ontmoeten!

Lees ook: Verhaal aftrap 'The Mandalorian' bekend!

Chapter Four:
De Mandalorian werkt samen met een ex-soldaat om een dorp tegen een groep rovers te beschermen.
Regie: Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars: Rebels)
Script: Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book, Lion King)

Chapter Five:
De Mandalorian helpt een startende premiejager die flink in de nesten zit.
Regie: Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars: Rebels)
Script: Dave Filoni

Chapter Six:
De Mandalorian sluit zich aan bij een groep huurlingen voor een gevaarlijke missie.
Regie: Rick Famuyiwa (Dope)
Script: Christopher Yost

Bovenstaande afleveringen van The Mandalorian verschijnen op respectievelijk 29 november, 6 december en 13 december. Dit zijn allemaal vrijdagen. In totaal bestaat de bejubelde Star Wars-serie uit acht afleveringen.

Lees ook: Acteur huilde na zien [...] in 'The Madalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Niet te missen Netflix-series voor de maand december
Series / Nieuws

Niet te missen Netflix-series voor de maand december

December belooft een erg mooie maand te worden!

Iedereen kan wel een lijstje opstellen met leuke Netflix-series om te kijken, maar als Vogue dat doet moeten we er toch even extra aandacht aan besteden. Het bekende mode- en-liftestyle magazine raadt alvast enkele absolute toppertjes aan voor de maand december.

1.) V-Wars
De eerste serie die Vogue aanraadt voor de maand december is V-Wars met The Vampire Diaries acteur Ian Somerhalder. In deze reeks speelt Somerhalder Dhr. Luther Swann, een wetenschapper van wie zijn vriend in een meedogenloos roofdier is veranderd. Deze transformatie is het gevolg van een mysterieuze ziekte. De slachtoffers die getroffen worden door de ziekte blijven uitsluitend in leven wanneer ze andere mensen bijten. V-Wars is te kijken op Netflix vanaf 5 december.



2.) The Confession Killer
De tweede reeks welke Vogue aanraadt is de documentaireserie The Confession Killer. Dit is een vijfdelige reeks welke het verhaal vertelt van Henry Lee Lucas. Hij staat op vandaag bekend als de grootste seriemoordenaar welke Amerika ooit heeft gekend. Toch is er nog steeds sprake van een enorm mysterie welke rond de man hangt. Zo bekende hij tijdens de jaren '80 enkele honderden moorden, maar werd daar geen enkel bewijs voor gevonden. Niet alleen wist Henry Lee Lucas uiteindelijk de autoriteiten, maar ook de wereld te verbazen. The Confession Killer is te kijken op Netflix vanaf 6 december.



3.) The Witcher
Er wordt reeds ongelofelijk lang uitgekeken naar de komst van de nieuwe Netflix-serie The Witcher. In december is het dan eindelijk zover! The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. De boekenreeks en dus ook de serie zal het verhaal vertellen van de monsterjager Geralt of Rivia. Hij moet zien te overleven in een wereld waarin de mensen zomaar nog kwaadaardiger kunnen zijn dan de monsters waar hij het steevast tegen moet opnemen. The Witcher verschijnt op Netflix op 20 december.



4.) You (seizoen 2)
Creepy Joe is helemaal terug in het tweede seizoen van de serie You! Na de moord op Beck kiest Joe er voor om te verhuizen van New York naar Los Angeles. Hier zal hij uiteraard een nieuwe dame ontmoeten. Dit keer is het actrice Victoria Pedretti die in de huid van de nieuwe love interest van Joe zal kruipen. Het tweede seizoen van de serie You verschijnt op de streamingdienst Netflix op 26 december.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Blacklist'; alweer zeven seizoenen oud! [Blu-ray]
Series / Blu-ray Review

'The Blacklist'; alweer zeven seizoenen oud! [Blu-ray]

James Spader is terug als Raymond Reddington.

Bedenker: Jon Bokenkamp | Cast: James Spader (Raymond Reddington), Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper), e.a. | Uitzending serie: 2013 - Heden | Tv-zender: NBC

Ondertussen is The Blacklist aanbeland in het zevende seizoen en voorlopig lijkt er geen einde te komen aan de avonturen van de meester-crimineel / FBI-informant Raymond "Red" Reddington, de rol van acteur James Spader. Ondanks een halvering van de kijkcijfers sinds het debuutseizoen, blijven de huidige ratings sterk en het lijkt er niet op dat NBC de misdaadthriller snel zal stoppen.

Sony Pictures Home Entertainment bracht onlangs seizoen zes uit op Blu-ray. Hieronder een blik op de uitgave, te starten met de synopsis en trailer.



Na de verrassende onthulling dat Raymond "Red" Reddington niet is wie hij zegt te zijn, wordt in seizoen zes Elizabeth Keen verscheurd tussen de relatie die ze heeft ontwikkeld met de man die beweert haar vader te zijn en haar verlangen om de geheimen en leugens tot op de bodem uit te zoeken.



Uitgave: The Blacklist - Seizoen 6 | Aantal discs 6 x Blu-ray | Afleveringen: 22 x 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 8712609640762 | Release: oktober 2019 | Met dank aan: Sony Pictures Home Entertainment

De zes schijven van deze Blu-ray uitgave van het zesde seizoen van The Blacklist zitten verpakt in een dikke blauwe Blu-ray keepcase. In de hoes staat aangegeven welke afleveringen op de discs staan, inclusief de titel en een korte synopsis. Ook in het Nederlands. Een mooi en complete uitgave!

Beeld en geluid
Opnieuw bestaat het seizoen uit 22 afleveringen en wederom zijn er zes schijven. Dit zagen ook bij eerdere uitgaven van The Blacklist. De High Definition-weergave is van een topniveau, met scherp beeld, pakkende kleuren en verder geen storende zaken. Het filmische aspect is iets minder, maar dat moet je bij series met een groot aantal afleveringen vaak op de koop toenemen. Sony heeft een DTS-HD 5.1 geluidstrack toegevoegd en deze doet prima zijn werk.

Extra's
Er zijn een aantal featurettes terug te vinden, namelijk Achter The Blacklist: Seizoen 6 van ruim 20 minuten. Dit is uiteraard een soort making of met de nodige interviews en beelden van de opnames. Het geheel wordt begeleid door Harry J. Lennix. En dat is er ook nog Dark Figures: Secrets & Deceptions, een korte featurette als bonus op deze Blu-ray uitgave.

Zoals gewoonlijk ook op deze schijf ook weer wat standaard extra's, zoals audiocommentaar bij twee afleveringen (namelijk 14 en 18) en een aantal verwijderde scènes. Ook een korte Gag Reel ontbreekt niet.

Seizoen 7 al gestart!
Het zevende seizoen is afgelopen maand gestart op NBC en bestaat waarschijnlijk opnieuw uit 22 episodes. Het aantal kijkers lijkt zich na zo'n zeven afleveringen te stabiliseren en dat betekent veel goeds voor de serie. Wie weet haalt deze misdaadthriller zelfs de tien seizoenen. Hieronder de trailer voor het huidige seizoen zeven.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt bizarre serie 'Ragnarok' aan

De eerste trailer oogt alvast zeer veelbelovend...

Netflix heeft de Noorse serie Ragnarok aangekondigd. Meteen stuurde Netflix ook een eerste trailer de wereld in en het moet gezegd, deze ziet er ongelofelijk veelbelovend uit!

Met Ragnarok kondigt Netflix de zoveelste buitenlandse serie aan in korte tijd. Eerder kondigde de streamingdienst immers ook reeds de komst aan van Undercover evenals Rain. Nu is het dus de tijd aan Noorwegen om met een eigen productie op de proppen te komen.

Ragnarok draait rond een groep tieners welke in het Scandinavische dorpje Edda heel wat bizarre dingen meemaken. De winters blijken opeens ongelofelijk warm te zijn terwijl de regen met bakken uit de hemel valt. Een ijsberg in de regio? Die smelt weg in nauwelijks enkele dagen tijd! Eén ding staat dus in ieder geval vast, er is iets goed fout!

Januari 2020
Dat Netflix de serie in sneltempo op ons los wil laten blijkt onder meer uit het feit dat meteen ook de eerste trailer is gelanceerd. Deze trailer ziet er echt veelbelovend uit. Netflix heeft dan ook de hoop uitgesproken dat kijkers massaal verslaafd zullen raken aan deze nieuwe serie van Scandinavische bodem.

Kan jij na het bekijken van de trailer van Ragnarok al niet meer wachten tot de serie daadwerkelijk te zien zal zijn? Je geduld zal niet lang op de proef worden gesteld! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat de reeks vanaf 31 januari 2020 reeds te zien zal zijn!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Jennifer Garner kan haar eigen auto niet meer vinden'
Series / Celebrity

'Jennifer Garner kan haar eigen auto niet meer vinden'

Jennifer Garner speelde jarenlang een internationale superspion, maar in het echte leven kan ze nog verdwalen in een parkeergarage!

Jennifer Garner speelde jarenlang een internationale superspion, maar in het echte leven kan ze nog verdwalen in een parkeergarage.

In een filmpje op haar Instagram besteedt Jennifer Garner 25 minuten aan het zoeken naar haar auto op een parkeerplaats. "Ik zou je willen vertellen dat dit een op zichzelf staand incident was, maar ..." grapt de actrice in beeld.

Lees ook: Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!

De clip begint met Garner die door een parkeergarage dwaalt op zoek naar haar auto. Met een knuffel in haar armen vertelt de actrice aan haar vriendin, die aan het filmen is, dat ze "al 10 minuten rondlopen" op zoek naar haar auto.

Ze staat erop dat haar auto in het 'Y' -gedeelte van de garage is geparkeerd, en probeert haar auto te vinden door op een knop op haar elektronische sleutels te drukken. "Oh, weet je wat er mis is? De batterijen zijn op" zegt ze wanneer het alarm niet afgaat.

De zoektocht komt uiteindelijk tot een einde wanneer Garner haar auto in het 'F' -gedeelte van de garage ziet. "Dit heeft niets te maken met waar ik zei dat het was. Ik zei dat mijn auto in 'Y' stond, maar het is zo onbeleefd om iemands auto zomaar naar F te verplaatsen."

Bekijk hier de schaamteloze zoektocht van Garner!

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen drie geeft 'Lucifer' vleugels! [Dvd]
Series / Blu-ray Review

Seizoen drie geeft 'Lucifer' vleugels! [Dvd]

Tom Ellis krijgt langer leven op Netflix.

Bedenker: Tom Kapinos | Cast: Tom Ellis (Lucifer Morningstar), Lauren German (Detective Chloe Decker), Kevin Alejandro (Detective Daniel "Dan" Espinoza), D. B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), e.a. | Uitzending serie: 2015 - 2020 | Tv-zender: Fox | Netflix

Klaarblijkelijk heeft Netflix een goede keuze gemaakt om Lucifer een doorstart te geven. In 2018 werd de DC/Vertigo-serie na het derde seizoen door de zender Fox gecanceld. Een vierde seizoen verscheen dit jaar op Netflix en dat betekende niet het einde. Er komt namelijk nog meer Lucifer aan in 2020. Het derde seizoen verscheen recent in Nederland op schijf!

Onlangs bracht Warner Bros Home Entertainment het derde seizoen uit op Dvd. Hieronder een blik op de uitgave, te starten met de trailer en synopsis.



Seizoen drie gaat verder op het moment dat Lucifer - inclusief vleugels - wakker wordt in het midden van de woestijn. Lucifer doet er alles aan om erachter te komen wie hem heeft gekidnapt en waarom terwijl ze ook de LAPD helpen bij het oplossen van zaken met vermoorde comedians, seriemoordenaars en de dood in een casino. Ondertussen probeert Amenadiel zich aan te passen zijn nieuwe leven; en Maze ontdekt dat een premiejager misschien niet zo is genoeg voor haar.



Dvd: Lucifer - seizoen 3 | Aantal discs 5 x Dvd | Afleveringen: 26 x ca. 41 minuten | Release: september 2018 | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888246702 | Met dank aan: Warner Bros Home Entertainment

De vijf Dvd-schijven van deze uitgave van de serie Lucifer zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd keepcase, met daaromheen in insteekhoes. In de keepcase staan de titels opgesomd, per disc. Ook is er een duidelijk overzicht van de extra's.

Beeld & geluid
De 26 afleveringen staan op vijf schijven en dat betekent dat er heel wat data op iedere schijf staat. Wat betekent dit voor de beeldkwaliteit? Niet ontzettend veel goeds. Het beeld is namelijk niet optimaal, maar voor SD nog zeer redelijk. Het kleuren zijn iets te stevig aanwezig en de scherpte wordt gestoord door blokvorming, maar gelukkig valt het met de ruis heel erg mee. Hierdoor blijft het beeld bovengemiddeld, ook in de donkere scènes. Het geluid blijkt standaard Dolby Digital 5.1 en uiteraard zijn er NL ondertitels aanwezig.

Extra's
De schijven bieden weer de standaard extra's die we doorgaans aantreffen op uitgaven van Warner Bros. Zo is er een Gag Reel, zijn er verschillende verwijderde scènes en kun je kijken naar een registratie van de Comic-Con Panel van Lucifer, in dit geval tijdens de editie van 2017.

Daarnaast biedt de uitgave ook wat andere extra's, namelijk de featurettes Lucifer Returns! Bringing the Hit Show to L.A. en Off Script with Tom & Tom, Parts 1-3. De eerste is een blik achter de schermen en de tweede featurette laat een duo-interview zien met Tom Ellis en Tom Welling, in drie delen.

Seizoen 4 al op Netflix!
Op Netflix is al even seizoen vier te zien en de reddende streamingdienst komt ook met een laatste en vijfde seizoen. Na tien afleveringen in seizoen vier krijgt het vijfde maar liefst zestien afleveringen, al wel verdeeld over twee delen. Een verschijningsdatums is nog niet bekend. Hieronder de trailer voor seizoen vier, sinds 8 mei op Netflix.



Lees ook: Laatste reeks 'Lucifer' in twee delen te zien op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen 'Better Call Saul' staat binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Better Call Saul' staat binnenkort op Netflix!

Netflix heeft goed nieuws voor de fans van de populaire serie!

Fans van de serie Better Call Saul wachten reeds even op de lancering van het vijfde seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft nu bekend gemaakt dat het wachten bijna voorbij is!

Netflix Nederland heeft via Twitter bekend gemaakt dat de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Better Call Saul op 24 februari 2020 op de streamingdienst zal verschijnen. Net zoals bij de eerdere seizoenen reeds het geval was verschijnen de afleveringen van het nieuwe seizoen één dag na de première in de Verenigde Staten. Daar waar wordt de reeks uitgezonden op de zender AMC.




Lees ook: Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

Prequel
Better Call Saul is natuurlijk de prequel van die andere populaire reeks, namelijk Breaking Bad. Wil jij ook al graag een eerste glimp opvangen van wat het vijfde seizoen allemaal precies in petto zal hebben? Dat is mogelijk door het bekijken van de onderstaande teaser!



Lees ook: 'Better Call Saul' moet korter zijn dan 'Breaking Bad'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.