Disney rolt nieuwe en handige updates uit voor Disney+

Disney rolt enkele nieuwe updates uit voor Disney+

Enkele belangrijke frustraties worden hiermee verholpen!

Geoffrey Ketels, 26 november 2019 om 11:29

Het nieuwe streamingplatform Disney+ heeft haar introductie niet gemist. Analisten stellen zelfs dat de streamingdienst mogelijks binnen de twee jaar zou kunnen rekenen op tussen de 60 & 90 miljoen abonnees. Om haar gebruikers nog beter van dienst te kunnen zijn rolt Disney nu ook enkele nieuwe updates uit voor haar Disney+ app.
Ondanks het feit dat Disney+ kan rekenen op een uitstekende hoeveelheid aan interesse is het zo dat de verschillende app's voor nogal wat frustraties zorgden bij (potentiële) gebruikers. Zo was er bijvoorbeeld het feit dat content in de mobiele applicatie van Disney+ continue opnieuw moest worden opgestart. Dit betekent dat je haast verplicht was om een film of een aflevering van een serie in één keer uit te kijken. Deed je dat niet? Dan kon je de volgende keer terug het moment gaan zoeken waarop je was gestopt. De nieuwe update die Disney nu uitrolt voor Disney+ maakt hier komaf mee. Hierdoor wordt het dus wel mogelijk om verder te kijken vanaf waar je eerder was gestopt.

Kijklijst
Een extra interessante toevoeging die met de update wordt geïntroduceerd is een kijklijst. Deze maakt het mogelijk om titels op te slaan welke je graag in de toekomst nog zou willen bekijken. Belangrijk om rekening mee te houden is wel dat de updates volgens Disney gefaseerd worden doorgevoerd. Het is dus best mogelijk dat jij er nog even op moet wachten.

Bovenstaande is nog niet alles. Daarnaast was het zo dat met name gebruikers van LG-televisies kregen af te rekenen met een niet naar behoren functionerende app. In het bijzonder de uitgebreide ondertiteling-optie was wel erg mager. Achter de ondertiteling bleef dan ook vaak een zwart vlak staan. Ook dit probleem zou inmiddels zijn verholpen.

Bron: News18.com

Lees meer over: Disney, Disney Plus, streamingdienst, streamingservice

Populair nieuws