Trailer voor spin-off 'The Walking Dead: World Beyond'!

Trailer spin-off 'The Walking Dead: World Beyond'!

De derde TWD serie heeft een titel en een teaser trailer.

Bram de Groot, 26 november 2019 om 11:29

Na The Walking Dead (2010 - heden) en Fear the Walking Dead (2015 - heden) verschijnt in 2020 een derde serie in de reeks. En die serie heeft nu een titel én een teaser trailer. Ergens in 2020 zal de serie dus debuteren.
De nieuwe TDW-serie werd in juli 2018 aangekondigd en in april werd duidelijk dat het eerste seizoen tien afleveringen krijgt, van showrunner Matthew Negrete. De nieuwe serie heet dus The Walking Dead: World Beyond en speelt zich 10 jaar na de apocalyps af en zal twee jonge vrouwelijke hoofdrolspelers volgen. De avonturen richten op 'de eerste generatie' die in de apocalyps volwassen wordt, uiteraard met helden én schurken.

Eerste beelden World Beyond!
Hieronder zie je de eerste teaser trailer voor The Walking Dead: World Beyond, via IGN. Opvallend is dat Emmy Award-winnaar Julia Ormond in de beelden wordt geïntroduceerd. Het was nog niet bekend dat zij een rol zou hebben.


In Nederland via Amazon
Er zijn rollen voor onder meer Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale, Annet Mahendru en Nico Tortorella. Een exacte verschijningsdatum voor The Walking Dead: World Beyond houdt AMC voorlopig nog geheim, al zal deze wel in de lente van 2020 vallen.

In Nederland volg je The Walking Dead: World Beyond via Amazon Prime Video, en dus niet via FOX.

Lees ook: Derde 'Walking Dead'-serie heeft geen Walkers maar Empties?

Bron: Amazon

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale

Populair nieuws