search
'Anne With An E' stopt na 3 seizoenen
Series / Nieuws

'Anne With An E' stopt na 3 seizoenen

Netflix heeft aangekondigd dat seizoen 3 van 'Anne With An E' het laatste seizoen van de show zal zijn.

Bij de presentatie van seizoen 3 van Anne, heeft Netflix ook aangekondigd dat dit het laatste seizoen van de show zal zijn. Het derde seizoen is te zien vanaf 3 januari en bestaat uit 10 afleveringen.

De serie is geïnspireerd op de roman Anne van het Groende Huis van L.M. Montgomery. Amybeth McNulty speelt de fantasievolle Anne, het is haar eerste grote rol. Andere rollen worden vervuld door Geraldine James, RH Thomson, Corrine Koslo, Dalila Bela, Aymeric Jett Montaz, Lucas Zumann, Kyla Matthews, Sebastian Lacroix en Cole MacKenzie.

Bekijk op instagram


Anne, ook wel Anne with an E genoemd, wordt geproduceerd door Northwood Entertainment en gemaakt door Moira Walley-Beckett. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op de CBC in Canada, maar is wegens succes ingekocht door streamingdienst Netflix.

De show is een van de vele tv-versies die van de roman zijn gemaakt. Andere adaptaties zijn onder andere een animatieserie, een aantal tv-films, films en theatershows. De originele roman werd gepubliceerd in 1908 en wordt beschouwd als een echte klassieker.

Nieuwsgierig? Bekijk dan zeker even de trailer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen