search
Voorlopig toch geen nieuwe 'Walking Dead'-crossover?
Series / Nieuws

Voorlopig toch geen nieuwe 'Walking Dead'-crossover?

Voorlopig gaan de series niet opnieuw in elkaar vouwen.

Showrunner Angela Kang van The Walking Dead denkt dat er voorlopig geen nieuwe crossover komt met Fear the Walking Dead. Er vonden er tot nu toe twee plaats, maar voorlopig komt er geen nieuwe crossover bij in de AMC-franchise.

"Oh ik weet het niet, alles is mogelijk in dit universum," begon Kang haar statement tijdens een interview met vakblad Deadline. "Maar ik kan je wel zeggen dat er, in elk geval vanaf mijn kant, de laatste tijd geen gesprekken zijn geweest over een directe crossover."

Lees ook: Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 10!

Wel mogelijk
Een nieuwe crossover behoort wel tot de mogelijkheden volgens Kang. "Dat we het er nu niet over hebben, betekent niet dat er dan in de toekomst niks mogelijk is. Er lopen nu immers meerdere werelden naast elkaar in dit universum, dus we zullen zien wat er uiteindelijk te gebeuren staat."

Lees ook: 'The Walking Dead': Whisperer-oorlog gaat escaleren

De twee crossover die er tot nu toe waren, draaiden om TWD en FTWD. Eerder maakte Morgan de crossover naar de spin-off en daarna kwam Dwight van FTWD naar de moederserie. Nu er in de drie cirkels een mysterieuze organisatie opgestaan is, biedt dat ook meer mogelijkheden voor crossovers.

Aanbevolen artikelen