5 gloednieuwe series op Netflix die je vanaf deze week kan kijken!

5 gloednieuwe series op Netflix om nu te bekijken!

Ook deze week verschijnen er weer heel wat interessante series op Netflix!

Geoffrey Ketels, 29 november 2019 om 10:27

Elke week opnieuw is het voor veel Netflix-gebruikers uitkijken naar de nieuwe series die zullen verschijnen. Deze week zijn er een aantal nieuwe series die aan Netflix worden toegevoegd die het ontdekken zeker waard zijn.
1.) Broken
De eerste nieuwe serie die deze week reeds op Netflix is verschenen luistert naar de naam Broken. Het betreft hier een diepgaande docuserie welke de vreselijke gevolgen toont die nalatigheid en bedrog bij zowel het produceren evenals de marketing van vaak gebruikte consumptieartikelen met zich mee kan brengen. Deze nieuwe docuserie is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 27 november 2019. Heb je nog niets gezien van deze nieuwe docuserie? In dat geval kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken!


2.) Mytho
Wat doe je wanneer je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat? Je confronteert hem of haar er mee... maar dat geldt niet voor de werkende moeder waar we kennis mee maken in de serie Mytho. Wanneer zij het vermoeden heeft dat haar partner regelmatig een andere vrouw opzoekt doet ze alsof ze slecht nieuws heeft gekregen over haar gezondheid. Dit uiteraard met alle gevolgen van dien. Het eerste seizoen van de serie Mytho is vanaf donderdag 28 november 2019 te bekijken op Netflix.

3.) Levius
Ook liefhebbers van animatieseries hebben weer wat nieuws op Netflix om naar uit te kijken. Op donderdag 28 november 2019 verschijnt namelijk ook het eerste seizoen van de animatieserie Levius op de streamingdienst. In deze reeks zien we hoe de jonge Levius probeert om zijn stempel te drukken in de wrede wereld van het zogenaamde mechaboksen. Levius wordt echter opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring. De trailer die Netflix eerder de wereld in heeft gestuurd laat in ieder geval het beste vermoeden.


4.) The Movies That Made Us
Een potentieel erg interessante nieuwe docuserie welke verschijnt op Netflix op vrijdag 29 november 2019 luistert naar de naam The Movies That Made Us. Het betreft hier een docuserie die enkele blockbusters belicht waar we allemaal de tijd van ons leven mee hebben beleefd. Nostalgie gegarandeerd dus in de nieuwe docuserie The Movies That Made Us!


5.) Ingobernable
Last but not least verschijnt op zondag 1 december 2019 ook het derde seizoen van de serie Ingobernable op Netflix. Het drama laat ons terug een zelfverzekerde en idealistische First Lady van Mexico zien. Op het ogenblik dat de First Lady het vertrouwen in haar machtige man verliest moet ze al haar moed en kracht bij elkaar rapen om de pijnlijke waarheid te proberen te achterhalen.


Lees meer over: Netflix, streamingdienst, streamingservice, serie, series

Populair nieuws