search

Ons nieuws van vrijdag 29 november 2019

Nieuw op Apple TV+: De horror-dramaserie 'Servant'
Series / Nieuws

Nieuw op Apple TV+: De horror-dramaserie 'Servant'

De reeks komt van de hand van M. Night Shyamalan...

De horror-dramaserie Servant is er eentje waar gebruikers van Apple TV+ reeds vanaf de lancering van het streamingplatform naar uitkijken. Hun geduld wordt nu beloond. De reeks is namelijk vanaf nu te bekijken op de gloednieuwe streamingdienst van Apple.

Servant is een horror-dramaserie welke afkomstig is van de hand van M. Night Shyamalan. Hij is natuurlijk onder meer bekend van de horrortrilogie Unbreakable, Split en Glass. Servant vertelt het verhaal van een echtpaar genaamd Dorothy en Sean welke hun baby verliezen op het ogenblik dat ze 13 weken oud is. Het verlies valt de moeder bijzonder zwaar waarna er voor wordt gekozen om een levensechte pop in huis te halen. Er wordt zelfs voor gekozen om een nanny in huis te halen om voor de pop te zorgen, maar vooral dat laatste bleek uiteindelijk geen goed idee te zijn.

Lees ook: M. Night Shyamalans horrorserie 'Servant' nu al goed voor een tweede seizoen

Fantastische cast
Niet alleen het verhaal van Servant zorgt er voor dat er lange tijd erg werd uitgekeken naar het verschijnen van de reeks. Dit geldt immers ook voor de leden van de cast. Zo bestaat de cast uit namen als Lauren Ambrose (onder meer bekend van en Six Feet Under) evenals Rupert Grint. Grint is natuurlijk vooral bekend omwille van diens rol als Ron Weasley in de Harry Potter films.

Vanaf nu zijn de eerste 3 afleveringen van Servant te bekijken op Apple TV+. De volgende afleveringen zullen telkens op vrijdag aan de streamingdienst worden toegevoegd. Dat Apple duidelijk veel vertrouwen heeft in de reeks mag inmiddels wel duidelijk zijn. Nog vooraleer de eerste afleveringen online stonden werd er immers reeds een tweede seizoen aangekondigd. Wil je alvast een voorsmaakje van wat Servant allemaal voor jou in petto heeft? Bekijk dan zeker eens de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'
Series / Nieuws

Onheilspellende beelden 2e seizoen Netflix serie 'You'

Het belooft weer een toppertje van formaat te worden!

Dat er nog geen officiële trailer is gelanceerd met betrekking tot het tweede seizoen van de serie You hoeft niet te betekenen dat de spanning nu al niet aardig kan oplopen, in tegendeel. Netflix heeft immers enkele behoorlijk onheilspellende foto's de wereld ingestuurd.

In eerste instantie speelde de hitserie You zich af in de metropool New York. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van Joe (gespeeld door Penn Badgley) welke werkelijk geobsedeerd was van de blonde Beck. In een poging om haar hart te veroveren maakt hij behoorlijk wat slachtoffers. Die trend zal zich vermoedelijk ook in het tweede seizoen gaan verder zetten.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Los Angeles
Dat het tweede seizoen ook compleet anders belooft te worden is onder meer te wijten aan het feit dat ze verhuist naar Los Angeles. Bij één van de foto's die door Netflix de wereld in werd gestuurd naar aanleiding van het tweede seizoen van You stond het volgende opschrift te lezen; "A reminder to protect @jennaortega at all costs". Iets zegt ons dus dat Joe nog steeds niet is genezen van zijn ongezonde manier van liefhebben. Op welke manier dat nu precies tot uiting zal komen in het tweede seizoen blijft uiteraard nog even afwachten.

Bekijk op instagram


Seizoen 2 van You is vanaf 26 december 2019 te bingewatchen bij Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl'-actrice deelt heftige Instagram Video als 'overlever' van huiselijk geweld
Series / Celebrity

'Supergirl'-actrice deelt heftige Instagram Video als 'overlever' van huiselijk geweld

'Supergirl'-ster Melissa Benoist plaatst een emotionele, persoonlijke video op haar Instagram over huiselijk geweld.

'Supergirl'-ster Melissa Benoist heeft onthuld dat ze een "overlever van huiselijk geweld" is in een emotionele video op haar Instagram. De actrice vertelt niet wie de partner in kwestie is die haar zou hebben misbruikt, maar beschrijft hem als "charmant, grappig, manipulatief, sluw".

"Ik ben een overlever van huiselijk geweld of intiem partnergeweld, iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou zeggen, laat staan dat ik het zou uitzenden," begint Benoist in de video.

Lees ook: Nieuwe trailer 'Supergirl' seizoen 5!

Ze zegt dat het geweld na ongeveer vijf maanden begon, en beschrijft verschillende incidenten. De eerste keer dat het gebeurde, gooide de man een fles naar haar gezicht.Tijdens een ander incident gooide haar partner een iPhone naar haar gezicht, waarbij ze haar neus brak en haar oogbol bijna scheurde.

Bekijk op instagram


Ze omschrijft in de video de grimmigheid van de situatie, aan de hand van een aantal heftige incidenten. "Er is iets in mij kapot gegaan" Benoist sluit de video door te zeggen dat ze de rest van haar leven hiermee moet leren leven, en citeert een schokkende statistiek van het Amerikaanse Ministerie van Justitie dat een op de vier vrouwen in de Verenigde Staten van 18 jaar en ouder ernstig fysiek geweld zal ervaren door een partner in hun leven.

"Ik wil dat de statistieken veranderen en ik hoop dat het vertellen van mijn verhaal kan voorkomen dat meer verhalen zoals het mijne gebeuren", zegt ze.

"Supergirl" uitvoerende producenten Greg Berlanti en Sarah Schechter hebben woensdagavond een verklaring geschreven na de video van Benoist.

"Melissa Benoist is een held, zowel op als naast het scherm", schrijven ze. "Ze is een buitengewone vrouw en we zijn trots om met haar en achter haar te staan. We juichen haar moed en kracht toe en hopen met haar dat deze ongelooflijke daad van andere mensen oprecht aanmoedigt om te spreken en veiligheid en ondersteuning te vinden. We houden van je Melissa."

Bekijk hier de heftige video.

Lees ook: Gave beelden voor aftrap 'Supergirl'!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer kunnen we 'Peaky Blinders' seizoen 6 verwachten?
Series / Nieuws

Wanneer kunnen we 'Peaky Blinders' seizoen 6 verwachten?

Fans zullen wellicht nog even geduld moeten koesteren...

In oktober van dit jaar verscheen het vijfde seizoen van de populaire serie Peaky Blinders nog op Netflix. Nu is het voor veel fans reeds uitkijken naar de komst van het zesde seizoen. Deze zou echter zomaar even nog een behoorlijke tijd op zich kunnen laten wachten.

Ondanks het feit dat zowel BBC One als Netflix nog geen officiële releasedatum bekend hebben gemaakt met betrekking tot de komst van het zesde seizoen van Peaky Blinders is het wel bekend dat de opnames voor het zesde seizoen in het begin van volgend jaar van start zullen gaan. Dat deze opnames pas in het voorjaar van 2020 beginnen betekent dat we het zesde seizoen wellicht pas in de zomer van 2021 zullen mogen verwelkomen... mogelijks zelfs nog iets later.

Cliffhanger
Seizoen 5 van Peaky Blinders eindigde met een cliffhanger van formaat. Er wordt echter aangenomen dat alle (nog in leven zijnde) personages van het vijfde seizoen ook terug zullen keren voor het zesde deel uit de reeks. Een uitzondering hierop vormt natuurlijk de actrice Annabelle Wallis. Bovendien werd eerder ook bekend gemaakt dat acteur Stephen Graham de cast van Peaky Blinders zal vervoegen voor het zesde seizoen. Welke rol Graham op zich zal nemen is echter vooralsnog onduidelijk.

In ieder geval, zoals het er nu naar uitziet blijft het dus wellicht nog wachten tot de zomer van 2021 (of later) vooraleer we het zesde seizoen van Peaky Blinders zullen kunnen bekijken.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'Peaky Blinders' seizoen 5!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze tweet 'Game of Thrones' doet fans schrikken
Series / Nieuws

Mysterieuze tweet 'Game of Thrones' doet fans schrikken

Een mysterieus Twitter-bericht hint naar de toekomst.

Game of Thrones mag dan wel voorbij zijn, er wordt nog altijd gebouwd aan de bredere franchise. HBO maakt bijvoorbeeld een spin-off rond de familie Targaryen en hun veroveringen in Westeros. En bedenker George R.R. Martin werkt nog aan twee boeken waarmee hij het hoofdverhaal wil afronden.

Mogelijk komt een van die twee boeken op zeer korte termijn in de winkel te liggen. Dat is althans onze interpretatie van een mysterieus bericht dat op de Twitter-account van de serie verscheen. Daarin valt enkel te lezen dat winter is coming. Het is natuurlijk de zin waar iedereen de familie Stark om kent, maar er is meer.

Lees ook: Acteur wil dat alternatief einde 'Game of Thrones' vrijgegeven wordt

Nieuw boek?
Schrijver George R.R. Martin werkt al sinds 2011 aan het zesde boek in de franchise. Echt vlotten wilde het schrijven niet, maar de tweet hint ernaar dat hij dan eindelijk klaar is. Martins zesde boek krijgt namelijk ook de titel The Winds of Winter. De hoop van fans zal zijn dat Martin echt klaar is en ze eindelijk weer nieuw materiaal krijgen.

Hieronder de tweet... oordeel zelf!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
5 gloednieuwe series op Netflix die je vanaf deze week kan kijken!
Series / Nieuws

5 gloednieuwe series op Netflix die je vanaf deze week kan kijken!

Ook deze week verschijnen er weer heel wat interessante series op Netflix!

Elke week opnieuw is het voor veel Netflix-gebruikers uitkijken naar de nieuwe series die zullen verschijnen. Deze week zijn er een aantal nieuwe series die aan Netflix worden toegevoegd die het ontdekken zeker waard zijn.

1.) Broken
De eerste nieuwe serie die deze week reeds op Netflix is verschenen luistert naar de naam Broken. Het betreft hier een diepgaande docuserie welke de vreselijke gevolgen toont die nalatigheid en bedrog bij zowel het produceren evenals de marketing van vaak gebruikte consumptieartikelen met zich mee kan brengen. Deze nieuwe docuserie is te bekijken op Netflix vanaf woensdag 27 november 2019. Heb je nog niets gezien van deze nieuwe docuserie? In dat geval kan je alvast even de onderstaande trailer bekijken!



2.) Mytho
Wat doe je wanneer je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat? Je confronteert hem of haar er mee... maar dat geldt niet voor de werkende moeder waar we kennis mee maken in de serie Mytho. Wanneer zij het vermoeden heeft dat haar partner regelmatig een andere vrouw opzoekt doet ze alsof ze slecht nieuws heeft gekregen over haar gezondheid. Dit uiteraard met alle gevolgen van dien. Het eerste seizoen van de serie Mytho is vanaf donderdag 28 november 2019 te bekijken op Netflix.

3.) Levius
Ook liefhebbers van animatieseries hebben weer wat nieuws op Netflix om naar uit te kijken. Op donderdag 28 november 2019 verschijnt namelijk ook het eerste seizoen van de animatieserie Levius op de streamingdienst. In deze reeks zien we hoe de jonge Levius probeert om zijn stempel te drukken in de wrede wereld van het zogenaamde mechaboksen. Levius wordt echter opgemerkt door bepaalde machten buiten de ring. De trailer die Netflix eerder de wereld in heeft gestuurd laat in ieder geval het beste vermoeden.



4.) The Movies That Made Us
Een potentieel erg interessante nieuwe docuserie welke verschijnt op Netflix op vrijdag 29 november 2019 luistert naar de naam The Movies That Made Us. Het betreft hier een docuserie die enkele blockbusters belicht waar we allemaal de tijd van ons leven mee hebben beleefd. Nostalgie gegarandeerd dus in de nieuwe docuserie The Movies That Made Us!



5.) Ingobernable
Last but not least verschijnt op zondag 1 december 2019 ook het derde seizoen van de serie Ingobernable op Netflix. Het drama laat ons terug een zelfverzekerde en idealistische First Lady van Mexico zien. Op het ogenblik dat de First Lady het vertrouwen in haar machtige man verliest moet ze al haar moed en kracht bij elkaar rapen om de pijnlijke waarheid te proberen te achterhalen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is het einde in zicht voor 'The Simpsons'?
Series / Nieuws

Is het einde in zicht voor 'The Simpsons'?

Drie decennia en nu valt het doek.

De serie The Simpsons is een echt fenomeen. Al bijna dertig jaar is de serie op televisie te zien en al jaren trekt de serie enorm veel mensen naar zender Fox. Maar aan alles komt een eind en dus ook, zo lijkt het nu, aan deze serie. Volgens de componist is het snel voorbij.

Componist Danny Elfman stelde tegenover een podcast van de site Joe.ie dat hij bekend is met plannen om de serie te laten eindigen. Elfman maakte het themalied van de serie en verzorgt al jarenlang de muziek. Dat maakt hem een betrouwbare bron, al is het opmerkelijk als het nieuws via hem naar buiten komt.

Lees ook: 'The Simpsons' verkleden zich als Disney-personages in nieuwe teaser

Nog springlevend?
"Voor zover ik heb gehoord, is het na dit jaar voorbij. Ik weet het niet helemaal zeker, maar dat is in elk geval wat ze zeggen," vertelde Elfman tijdens de podcast. Hij hield zelf dus ook een slag om de arm, maar je vraagt je natuurlijk af waarom iemand binnen de productie zoiets zou beweren als 'ie het niet praktisch zeker zou weten.

De serie werd in 1987 gelanceerd en telt al meer dan 670 afleveringen. Op z'n top was de serie een waar cultureel fenomeen, met als hoogtepunt in 2007 een bioscoopfilm rond Homer en Marge Simpson en hun kinderen. Controverses waren er ook genoeg, waaronder rond het personage Apu Nahasapeemapetilon die door velen als racistisch gezien wordt.

Lees ook: Spin-off voor 'The Simpsons'?

The Simpsons is net klaar met zijn dertigste seizoen, dat in de Verenigde Staten de slechtst bekeken aflevering uit de geschiedenis van de serie scoorde. Er stemden slechts 1,44 miljoen mensen af op de serie. Desalniettemin heeft Fox de serie overigens twee seizoenen gegund nog. Daarna zou het zomaar eens echt voorbij kunnen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!
Series / Nieuws

Netflix gunt 'The Witcher' mogelijk nu al een spin-off!

Er wordt nu al over een groot universum gedacht.

Netflix moet het eerste seizoen van de serie The Witcher nog laten zien, maar er wordt alvast gesproken over een spin-off. Daar waar men in elk geval vertrouwen heeft in de hoofdserie en die gewoon een tweede reeks gunt, komt er dus mogelijk nog meer materiaal.

Uitvoerend producent Tomek Baginski sprak met de site IGN Poland en vertelde dat hij "niet te veel weg wil geven". Maar tegelijk: "wie weet of we The Witcher in deze stijl te zien krijgen? Maar dit zijn dingen waar ik liever niet te veel over zou willen praten op dit moment."

Lees ook: 'The Witcher' krijgt een interessant eerste seizoen

Focus op dit moment
De focus ligt bij Baginski vooral op dit moment. Hij is uitvoerend producent van de fantasyserie, die voor Netflix een van de belangrijkste projecten van dit moment is. De show moet mensen vasthouden en blijven trekken naar de streamingdienst, die lekker divers is met zijn aanbod van series als deze, The Crown en Stranger Things.

Lees ook: 'The Witcher': Netflix geeft afleveringtitels en hele mysterieuze omschrijvingen vrij!

In The Witcher volgen we Geralt of Rivia, die als monsterjager actief is. Maar de mensen om hem heen zijn net zo erg als de monsters waar hij op jaagt…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Niemand is er straks klaar voor.

Zijn we wel klaar voor het nieuwe seizoen van Amazon-serie The Boys? De Amazon Original debuteerde deze zomer en was een geweldige serie die nu middenin de opnames van het tweede seizoen zit. Jack Quaid, die de rol van Hughie speelt, hint naar belangrijke plotdetails.

Volgens Quaid is niemand klaar voor het volgende seizoen. "Oh nee, niemand is klaar voor het tweede seizoen. Het is totaal gestoord. De schaal is veel groter. Volgens mij hebben we het eerste seizoen overtroffen en zijn er veel momenten waarop je zal denken: what the hell? Ik heb dingen gedaan dit seizoen, die ik nooit eerder heb gedaan en waarschijnlijk nooit meer zal doen."

Lees ook: Succesvolle superheldenserie 'The Boys' gaat in 2020 verder

Ook meer diepgang
Maar het seizoen wordt niet alleen grootschaliger en er komen niet alleen meer gevechten naar de Amazon-serie. "Hoewel we dat doen, moet je ook echt dieper in de personages duiken en begrijpen waarom ze denken zoals ze dat doen. Vanuit het perspectief van Hughie, kan ik je zeggen dat we dat krijgen. Ja, ik ben heel benieuwd wat mensen straks gaan vinden."

Lees ook: Amazons 'The Boys' krijgt nieuw teamlid

De nieuwe reeks heeft nog geen releasedatum, maar is in de zomer van 2020 te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom stopt Picard bij Starfleet?
Series / Nieuws

Waarom stopt Picard bij Starfleet?

We hebben de eerste hints te pakken!

Star Trek: Picard onthult eindelijk wat er komt van Jean-Luc, onze favoriete kapitein uit de geschiedenis van de franchise. Tot nu toe was niet duidelijk waarom Jean-Luc uiteindelijk Starfleet verlaat. Tot nu dan, want vandaag hebben we antwoorden.

Dankzij de comic Star Trek: Picard - Countdown #1, leren we het broodnodige over wat er aan de hand was. De comic speelt zich af in het jaar 2385, ruwweg twee jaar voordat een supernova de planeet Romulus vernietigt. Jean-Luc is de commandant van de USS Verity. Als de held die Romulus redde van de heerschappij van Shinzon, is hij het die de Romulans moet redden.

Lees ook: Alles is anders in 'Star Trek: Picard'

Diepste geheim
In het diepste geheim gaan de Romulans daarmee akkoord, waarop Picard contact opneemt met commandant Geordi la Forge, die de leiding heeft over de Utopia Planitia Shipyards rond Mars. Hij stuurt reddingsschepen die kant op, waarop Picard richting Romulan-ruimte gaat. Maar onderweg krijgt hij nieuwe bevelen via zijn first officer, Raffi Musiker. Ze moeten naar Yuyat Beta reizen.

Lees ook: Grote onthullingen over de 'Borg' in 'Star Trek: Picard'

Die kolonie bevat 10.000 inwoners en bevindt zich net binnen de zone van de supernova. Daar leert men al snel wat er aan de hand is; Picard ontdekt dat er miljoenen mensen wonen op de planeet. Een buitenaards ras dat op de wijngaarden van de planeet werkt als slaven, kan niet ontsnappen. Zij worden als te primitief beschouwd door de Romulans, en dus niet gemeld. Iets waar Picard niet akkoord mee kon gaan en dus kapen de Romulans zijn schip. Hoe het verder gaat weten we nog niet…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen