'The Mandalorian' verbonden aan 'Star Wars Rebels'

'The Mandalorian' verbonden aan 'Star Wars Rebels'

Vierde aflevering laat gaaf shot zien.

Bram de Groot, 30 november 2019 om 13:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Beschouw jij je zelf als een groot Star Wars-fan en heb je The Mandalorian nog niet gezien? Dan wordt het toch echt tijd dat je dit gaat doen. De serie heeft weinig weg van de verschenen Star Wars-films van Disney en ademt vooral de rustigere sfeer uit de originele trilogie!
Wil je niet gespoild worden, dan kun je nu maar beter wegklikken. In de nieuwste, vierde aflevering van The Mandalorian zaten weer heel wat knipogen naar de bredere franchise. De gaafste is misschien wel een verwijzing naar de animatieserie Star Wars Rebels.

Lees ook: Details over aankomende 'The Mandalorian'-afleveringen bekend!

Sanctuary
In de vierde aflevering 'Sanctuary' vertrekken de Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda naar een kleine planeet om weg te blijven van premiejagers. Als de twee een lokale bar binnenstappen dan wordt Baby Yoda bijna gegrepen door een Lothcat, in de animatieserie afkomstig van de planeet Lothal waar een Jedi-tempel staat. Hieronder concept-art voor de scène met de Lothcat en Baby Yoda.Het is maar de vraag of de situatie een rol van betekenis zal spelen, ongeacht het feit dat Lothcats een bepaalde verbintenis hebben met de Force. En zo hebben we een nieuwe gave knipoog naar de animatietitels in de franchise. Iets dat de fans vast kunnen waarderen.

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws