search

Ons nieuws van zaterdag 30 november 2019

Verliefde Game of Thrones-acteur ziet verrassende spin-off wel zitten!
Series / Nieuws

Verliefde Game of Thrones-acteur ziet verrassende spin-off wel zitten!

Heel wat fans zouden de spin-off maar wat graag zien verschijnen!

Game of Thrones staat er om bekend een serie te zijn waarin de liefde voor heel wat mooie, maar ook pijnlijke momenten heeft gezorgd. Eén van de meest opvallende liefdesverklaringen in de reeks kwam van Tormund Giantsbane en werd gemaakt aan het adres van Ser Brienne of Tarth. Dit zou volgens één bepaalde Game of Thrones-acteur zomaar voer kunnen zijn voor een extra spin-off.

Weinig verrassend was het Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju (die dus de rol speelt van Tormund Giantsbane) welke van mening is dat een potentiële relatie met Ser Brienne of Tarth wel interessant zou kunnen zijn voor een mogelijke, extra spin-off.

Lees ook: Eindigen de boeken van 'Game of Thrones' straks anders dan de serie?

Extra spin-off?
Aan Hivju werd tijdens een Game of Thrones evenement in de Engelse hoofdstad Londen de vraag gesteld of hij wel of niet te vinden zou zijn voor de komst van een spin-off. Dit in het bijzonder wanneer er een spin-off zou worden gemaakt over Brienne en Tormund. Meteen gaf de acteur aan dat hij daar absoluut voor te vinden zou zijn. Sterker nog, Hivju liet optekenen dat hij eerder zelf ook met een soortgelijk idee speelde:

"De spin-off zou zich bijvoorbeeld kunnen afspelen in Castle Black waar Brienne en Tormund de boel proberen te runnen. Elke aflevering zou 19 minuten moeten duren".

Ondanks het feit dat menig aantal fans wellicht zeker te vinden zouden zijn voor een dergelijke spin-off is er natuurlijk wel een niet onbelangrijk probleem. Brienne bleek namelijk helemaal niet geïnteresseerd te zijn in de roodharige, blauwogige leider van de Wildlings. Wellicht zal deze bijzondere spin-off er dus nooit echt komen... of toch?

Lees ook: Mysterieuze tweet 'Game of Thrones' doet fans schrikken
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?
Series / Nieuws

Is dit de schurk van Marvels 'Moon Knight'?

Interessant verhaal rond de Disney+-serie.

Een van de series waar Marvel-fans heel erg naar uitkijken is Moon Knight. De MCU-serie introduceert dan eindelijk de held. En zal naar het schijnt ook een nieuwe schurk laten zien die we heel goed kennen uit de comics.

Daniel RPK vertelt dat Bushman in de serie voorkomt. Hij is een van de bekendste schurken uit de comics van Moon Knight en het was al de verwachting dat hij op de een of andere manier in de serie zou voorkomen. Verder hoorden we al dat Stained Glass Scarlet een van de schurken zou zijn en nu lijkt Bushman de hoofdrol te krijgen als slecht persoon.

Lees ook: 'Avengers: Endgame'-regisseurs gaan 'Moon Knight'-serie maken?

Strijd op komst
Er zit dus een strijd aan te komen in de Marvel-serie. Scarlet zou dan een bijrol krijgen, waar Bushman de voornaamste schurk is. Tegelijk is de serie naar het schijnt het oorsprongsverhaal van Moon Knight, dus kan het ook dat Bushman enkel opgebouwd wordt als slechterik.

Lees ook: Gerucht: Marvels 'Moon Knight' verbonden aan Blade

Moon Knight is Marc Spector, een voormalig CIA-agent die bijna vermoord werd door een terrorist - de Bushman. Hij werd gered door de maangod Khonshu, en versloeg Bushman. Daarop werd hij daadwerkelijk Moon Knight en redde hij meermaals de wereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Commonwealth komt naar 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Commonwealth komt naar 'The Walking Dead'

En dat zal in de loop van het elfde seizoen zijn.

Het begint er langzaamaan op te lijken dat de Commonwealth naar The Walking Dead komt. Daar hint showrunner Angela Kang in elk geval naar in een interview met Deadline. Alhoewel er nog acht afleveringen te gaan zijn in het tiende seizoen, sprak ze alvast over de elfde reeks.

In de boeken is de Commonwealth een netwerk van nederzettingen, met meer dan 50.000 overlevenden. Zij worden overheerst door Governor Pamela Milton en het verhaal rond deze beschaving diende in de comics uiteindelijk als eindspel. En dat zou ook zomaar eens kunnen gelden voor de serie.

Lees ook: Trailer voor tweede helft 'The Walking Dead' seizoen 10!

Einde op komst?
"Het heeft wat bevrijdends dat het einde van de comics eraan zit te komen," aldus Kang in een interview. "Weet je, gelukkig hebben we met dit verhaal rond de Whisperers nog de comics. En voor seizoen elf hebben we nog de basis in het Commonwealth-verhaal. Dus we zitten nog niet helemaal zonder."

Lees ook: 'The Walking Dead': Whisperer-oorlog gaat escaleren

"Maar ik denk dat het leuk is dat we nu een boel personages hebben die echt los staan van de comics, vooral wat de hoofdpersonen betreft, waardoor we op bepaalde manieren kunnen improviseren," concludeerde Kang.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit hoe 'WandaVision' verbonden is aan 'Doctor Strange 2'?
Series / Nieuws

Is dit hoe 'WandaVision' verbonden is aan 'Doctor Strange 2'?

Het gerucht gaat dat het in een schurk ligt.

Het Marvel Cinematic Universe verandert drastisch met Phase 4. Dan introduceert Marvel nieuwe helden en nieuwe schurken. En krijgen we voor het eerst een boel televisieseries te zien. Eén daarvan is WandaVision, die verbonden zal zijn aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hoe zijn die films verbonden?

Het gerucht gaat nu dat de connectie ligt in de schurk Nightmare. Hij is de echte slechterik van de serie en uiteindelijk ook in de film. Een paar feiten op een rij:
1. Nightmare is de schurk waar regisseur Scott Derrickson naar hintte voor Doctor Strange 2.
2. WandaVision toont Scarlet Witch en Vision die in een vreemde idyllische setting leven met kinderen. Wanda kan dan ontdekken dat Nightmare haar vasthoudt in een droomwereld. Dat verklaart ook meteen hoe de serie kan beginnen als sitcom en eindigt met actie.
3. Nightmare zou Wanda kunnen overtuigen dat ze een familie heeft, zoals ze dat altijd wilde. En die vervolgens wegnemen, waarna ze helemaal doordraait.
4. Dat is ook het moment waarop Doctor Strange nodig is, want een boze Wanda kan gevaarlijk zijn voor de hele kosmos.

Lees ook: Apart: 'WandaVision' opgenomen voor een live publiek
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' verbonden aan 'Star Wars Rebels'
Series / Foto's

'The Mandalorian' verbonden aan 'Star Wars Rebels'

Vierde aflevering laat gaaf shot zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Beschouw jij je zelf als een groot Star Wars-fan en heb je The Mandalorian nog niet gezien? Dan wordt het toch echt tijd dat je dit gaat doen. De serie heeft weinig weg van de verschenen Star Wars-films van Disney en ademt vooral de rustigere sfeer uit de originele trilogie!

Wil je niet gespoild worden, dan kun je nu maar beter wegklikken. In de nieuwste, vierde aflevering van The Mandalorian zaten weer heel wat knipogen naar de bredere franchise. De gaafste is misschien wel een verwijzing naar de animatieserie Star Wars Rebels.

Lees ook: Details over aankomende 'The Mandalorian'-afleveringen bekend!

Sanctuary
In de vierde aflevering 'Sanctuary' vertrekken de Mandalorian (Pedro Pascal) en Baby Yoda naar een kleine planeet om weg te blijven van premiejagers. Als de twee een lokale bar binnenstappen dan wordt Baby Yoda bijna gegrepen door een Lothcat, in de animatieserie afkomstig van de planeet Lothal waar een Jedi-tempel staat. Hieronder concept-art voor de scène met de Lothcat en Baby Yoda.



Het is maar de vraag of de situatie een rol van betekenis zal spelen, ongeacht het feit dat Lothcats een bepaalde verbintenis hebben met de Force. En zo hebben we een nieuwe gave knipoog naar de animatietitels in de franchise. Iets dat de fans vast kunnen waarderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Beelden 250e aflevering 'NCIS: Los Angeles'!
Series / Nieuws

Beelden 250e aflevering 'NCIS: Los Angeles'!

Wie zit er in de val?

Op de zender CBS draaien heel wat succesvolle series. Een van de succesvolste is de NCIS, met de nodige spin-offs. Ondertussen is NCIS: Los Angeles al toe aan aflevering 250, onderdeel van het elfde seizoen van de misdaad-/dramareeks.

NCIS verscheen in 2003 en komt voort uit de serie JAG (1995 - 2005) en de hoofdserie startte dit jaar al het zeventiende seizoen. NCIS: Los Angeles was de eerste spin-off en debuteerde in 2009 en bestaat ieder seizoen uit maar liefst 24 afleveringen.

Lees ook: Deze castleden keren toch terug voor seizoen 11 'NCIS: LA'

Eerste beelden 250e aflevering!
Nu is het dus tijd voor de 250e aflevering van NCIS: Los Angeles; iets dat maar weinig series weten te bereiken. De aflevering heet 'Mother' en wordt op zondag 1 december uitgezonden, geschreven door Eric Christian Olsen en Babar Peerzada.

In de aflevering keert Akhos Laos (Carl Beukes), een voormalige Black Ops-agent oorspronkelijk aangeworven en getraind door Hetty Lange (Linda Hunt), terug om wraak te nemen op het leven waaraan hij werd voorgesteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer problemen ontdekt met Netflix accounts
Series / Nieuws

Meer problemen ontdekt met Netflix accounts

Betaalgegevens blijken nog 10 maanden bewaard te worden door Netflix...

Gebruikers die hun Netflix-account hebben gesloten zouden na afloop zomaar nog eens met een vervelende verrassing geconfronteerd kunnen worden. Verschillende feiten hebben namelijk ondertussen aangetoond dat gesloten Netflix-accounts geheractiveerd kunnen worden door criminelen zonder dat zij de betaalgegevens van de (ex)gebruiker kennen.

Onder meer de BBC meldt dat het heractiveren van gesloten Netflix-accounts perfect mogelijk is met de reeds bekende betaalgegevens van de persoon die ooit eigenaar was van het account. Deze gegevens worden door Netflix gedurende een periode van 10 maanden bewaard. Extra opvallend, er wordt bij heractivatie van het account door Netflix geen controle uitgevoerd.

Hack
Bovenstaande zorgt er voor dat het voor cybercriminelen eigenlijk ongelofelijk eenvoudig wordt om gedeactiveerde accounts van Netflix-gebruikers te kunnen hacken en bijgevolg te gebruiken op kosten van de voormalige gebruiker. Wanneer de hack plaats heeft gevonden worden zowel het e-mailadres als het wachtwoord verwijderd waarna de accounts worden aangeboden op de zwarte markt. Dit zorgt er voor dat de voormalige Netflix-gebruiker moet betalen voor diens account zonder dat hij er zelf nog daadwerkelijk gebruik van kan maken.

Eerder kwam Netflix al eens negatief in het nieuws door een reeks van hacks. Verschillende accounts op de streamingdienst zouden gehackt zijn geworden nadat criminelen er in waren geslaagd om combinaties van e-mailadressen en wachtwoorden te achterhalen. Een soortgelijke situatie deed zich recent ook voor bij de Disney+ streamingdienst.

Netflix van haar kant heeft laten optekenen dat de betaalinformatie nog voor een periode van 10 maanden wordt bewaard om het voor gebruikers eenvoudig(er) mogelijk te maken om na opzegging hun betaald account terug te kunnen krijgen. Het bedrijf benadrukt wel dat het mogelijk is om via e-mail een verwijderverzoek in te dienen. Netflix benadrukt verder dat er voorlopig geen extra maatregelen komen. Wel spoort het bedrijf slachtoffers aan om snel contact met haar op te nemen bij problemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindigen de boeken van 'Game of Thrones' straks anders dan de serie?
Series / Nieuws

Eindigen de boeken van 'Game of Thrones' straks anders dan de serie?

Hoe eindigt de boekenreeks van George R.R. Martin?

De HBO-serie Game of Thrones volgde redelijk trouw de boeken van schrijver en bedenker George R.R. Martin. Natuurlijk werden er heel wat personages weggelaten, maar toch zijn de grote lijnen terug te zien. Maar de serie eindigde dit jaar, eerder dan de boeken, die nog twee delen moeten.

Een van de belangrijkste vragen waar fans mee zitten, is of het einde van de serie overeen komt met dat van de boeken. Aan het einde van de show wordt niemand minder dan Bran Stark de koning van Westeros. De reden? Hij heeft een verhaal te vertellen. En is natuurlijk de (nieuwe) Three-Eyed Raven en heeft daarmee ook alle kennis en gebrek aan binding met de wereld om belangeloos te heersen. Maar eindigen de boeken ook zo?

Lees ook: Mysterieuze tweet 'Game of Thrones' doet fans schrikken

Koning Bran
"Bran is de enige pure persoon die daar was. En het feit dat hij geen kinderen kan krijgen is enorm belangrijk. Die fout hebben ze in Westeros wel vaker gemaakt, dat er dan gestoorde troonopvolgers kwamen," aldus Peter Dinklage. Uit een artikel op Entertainment Weekly blijkt dat Martin deze logica ook volgt. De twist komt dus echt uit de plannen voor de laatste twee boeken.

Lees ook: Acteur wil dat alternatief einde 'Game of Thrones' vrijgegeven wordt

Tegelijk zal Martin nog twee boeken moeten schrijven (al schijnt deel zes, The Winds of Winter, snel uit te komen) en zal hij zijn einde waarschijnlijk heel anders en beter opbouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice
Series / Celebrity

Super ongemakkelijk interview bij 'Ellen' met Amerikaanse actrice

Ellen Degeneres krijgt haar eigen interview niet van de grond bij 'The Ellen Show': ze worstelt zich door de ene ongemakkelijke vraag na de andere.

Amerikaanse actrice Dakota Johnson was op bezoek bij The Ellen Show en het interview komt niet echt op gang. De actrice en comédienne worstelen zich door de ene ongemakkelijke vraag na de andere.

Johnson heeft een film te promoten bij The Ellen DeGeneres Show, maar DeGeneres is vooral geïnteresseerd in het verjaardagsfeestje van de actrice. Er volgt een gesprek over uitgenodigd zijn of niet, en ze komen er niet helemaal uit. DeGeneres is op haar Instagram nog enthousiast over het bezoek van Dakota aan haar show, en noemt haar een goede vriend.

Bekijk op instagram


Na het zien van het interview twijfelt de kijker er wel aan of de twee elkaar mogen. Er vallen meerdere pijnlijke stiltes tijdens het interview. Johnson gelooft duidelijk niet in Ellen's populaire act, en denkt dat Ellen Hollywood-nep is. Het geheel is erg ongemakkelijk.

Bekijk hier het merkwaardige interview bij The Ellen DeGeneres Show!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4: wat we tot nu toe weten!
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4: wat we tot nu toe weten!

In september maakte 'Stranger Things' zijn terugkeer officieel. Sindsdien is er beetje bij beetje informatie vrijgegeven over wat te verwachten in seizoen 4. Wat weten we tot nu toe?

In september maakte Stranger Things zijn terugkeer officieel met een aankondiging en video. Sindsdien zijn er teasers vrijgegeven over wat te verwachten in seizoen 4. Wat weten we tot nu toe?

*** Let op, er kunnen spoilers in dit artikel staan ***

Uit de allereerste 45 seconden teaser van seizoen 4 van Stranger Things was niet veel informatie te halen. Slechts een logo, achtergrondmuziek, het geluid van een wezen, waarschijnlijk een Demogorgon, en een flits van Upside Down. De teaser eindigt met de zin "We zijn niet meer in Hawkins."

Lees ook: Premièretitel 'Stranger Things' seizoen 4 onthuld!

Deze zin zou kunnen verwijzen naar het feit dat Joyce (Winona Ryder), Will (Noah Schnapp), Jonathan (Charlie Heaton) en Eleven allemaal Hawkins verlieten aan het einde van seizoen 3, en in seizoen 4 gaan de Byers and Eleven het leven buiten Indiana verkennen. Het zou ook kunnen verwijzen naar de mogelijkheid dat seizoen 4 andere dimensies zoals Upside Down verkent.

Wanneer gaat S4 in première?
Netflix bracht S2 van Stranger Things 15 maanden na het eerste seizoen uit en seizoen 3 werd pas 20 maanden na de tweede vrijgegeven. Seizoen 4 kan dus uiterlijk tussen 2020 of 2021 uitkomen. In een andere theorie komt het rond de kersttijd uit, wat overeenkomt met het thema van de serie, en het geeft een plausibele verklaring waarom Eleven, Joyce, Jonathan en Will terug zouden zijn in Hawkins.

Lees ook: Wanneer kan je 'Stranger Things' seizoen 4 gaan bekijken?

Eleven zegt op de einde van S3 dat ze kerst met Mike (Finn Wolfhard) wil doorbrengen. Als het vierde seizoen tijdens Kerstmis speelt, brengt Netflix waarschijnlijk de afleveringen in december of november van 2020 uit. Tekenen wijzen echter op een kerstspecial, die de vraag oplost of seizoen 4 tijdens Kerstmis plaatsvindt.

Aantal afleveringen in seizoen 4
Stranger Things seizoenen 1 en 3 hadden acht afleveringen, maar seizoen 2 bevatte negen. De kans is groot dat Things seizoen 4 dus acht afleveringen bevat.

De Duffer Brothers hebben officieel niet bevestigd hoeveel afleveringen dit seizoen zal hebben, maar hebben wel een foto van het script voor aflevering 1 getwitterd. De tweet onthulde dat de aflevering getiteld "Hoofdstuk één: De Hellfire Club" heet, een verwijzing naar Marvel-stripfiguren.

Het plot?
Seizoen 4 zou in 1986 moeten plaatsvinden, tenzij de serie besluit een paar jaar vooruit te gaan om de hoofdcast, die erg snel opgroeit, te verklaren. Niettemin gaan we ervan uit dat het seizoen het gebruikelijke patroon van het volgende jaar vasthoudt.

Door de verhuizing werden Eleven, Mike, Jonathan en Nancy gescheiden. Max (Sadie Sink) en Lucas (Caleb McLaughlin) waren nog steeds samen, maar de broer van Max Billy (Dacre Montgomery) was net overleden. Hoogstwaarschijnlijk zal Stranger Things seizoen 4 onderzoeken hoe de afstand de relatie van Nancy en Jonathan heeft beïnvloed, evenals de romantiek van Mike en Eleven.

Net als de romances, zou de betrokkenheid van de Russen bij de Upside Down en de Demogorgon een belangrijke verhaallijn moeten zijn van het nieuwe seizoen. De post-credit scene toonde de Russen in volledig bezit van een Demogorgon, wat vragen oproept. Hebben ze meer wezens uit andere dimensies? Zijn er andere steden geplaagd door Demogorgons?

We verwachten absoluut een uitbreiding van de Upside Down en alternatieve universums.

De grootste cliffhanger van seizoen 3 was het lot van Jim Hopper (David Harbor). Hopper offerde zichzelf op in een explosie die de poort van de Rus naar de Upside Down vernietigde. De serie onthulde toen een post-kredietscène waarin de Russen spraken over een Amerikaanse gevangene.

Welke nieuwe personages zijn nieuw in S4?
Het schijnt dat er vier nieuwe mannelijke personages bij komen; drie tieners en één volwassene. Een van de tieners zal een jock zijn, een ander zal een metalhead, en de laatste heeft kenmerken van de stoner Spicoli van Fast Times op Ridgemont High. Het volwassen personage lijkt betrokken te zijn bij een van de Russische verhaallijnen.

Lees ook: 'Stranger Things' S4 krijgt vier nieuwe personages

Stranger Things seizoen 4 zou wel eens het sterkste seizoen tot nu toe kunnen zijn, dus fans hebben veel om enthousiast over te zijn, zelfs als dat betekent dat ze een jaar of twee moeten wachten. Netflix streamt momenteel seizoenen 1-3 van Stranger Things, dus je kunt de serie op elk gewenst moment inhalen of opnieuw bekijken vóór de première van het nieuwe seizoen!

Lees ook: 'Stranger Things' verbreekt alle records op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.