'Jar Jar Binks' keert terug voor Disney+

Jar Jar Binks keert terug voor Disney+

Er komt een spelshow met acteur Ahmed Best als host!

Jim Pedd, 4 december 2019 om 19:37

Jar Jar Binks keert terug op Disney+. Niet zoals je zou denken. Acteur Ahmed Best, die de rol speelde in de drie Star Wars-prequelfilms, mag een spelshow presenteren op de streamingdienst van Disney. Hij zal daar kinderen laten testen hoe goed ze als Jedi zijn.
Star Wars: Jedi Temple Challenge is daarmee een van de eerste spelshows die gemaakt wordt voor een streamingdienst (eerder maakte Netflix een hindernisbaan-show). In de show moeten deelnemers in een bos, in een ruimteschip en in een Jedi-tempel uitdagingen het hoofd bieden. Best zal optreden als presentator, wat Disney betreft vanwege zijn “unieke set aan vaardigheden als acteur, danser, martial arts expert, STOMP-musicus en Star Wars-fan.”

Jedi Temple Challenge
In de spelshow krijgt Best hulp van een robot die gemaakt is voor de serie, “een hilarische mensachtige robot companion” waarvan de stem ingesproken wordt door Mary Holland. Het duo moet de kinderen daarmee zoveel mogelijk bijstaan. “De verschillende uitdagingen testen de verbinding van een Padawan met de Force en doet dat op drie locaties: een bosplaneet, een Jedi-sterrencruiser en in een Jedi tempel.”

De spelshow is in de loop van 2020 te streamen op Disney+.

Bron: Star Wars.com

Lees meer over: Ahmed Best, Disney Plus, Jar Jar Binks, Star Wars Jedi Temple Challenge

Populair nieuws