Netflix laat je de bekendste spooklocaties ter wereld ontdekken

Netflix pakt uit met nieuwe griezelige docuserie

Mensen die wel houden van een beetje horror opgelet!

Geoffrey Ketels, 4 december 2019 om 16:19

Door de jaren heen zijn er tal van verschillende horrorfilms en series verschenen waarin er gebruik werd gemaakt van echte locaties. Het gaat hierbij dan onder meer om namen zoals bijvoorbeeld The Amityville Horror evenals The Conjuring. Deze locaties zijn (of waren) allemaal te bezoeken en hebben duidelijk heel wat mensen gefascineerd. Die fascinatie is ook bij Netflix duidelijk niet onopgemerkt gebleven.
Netflix heeft bekend gemaakt dat het uit zal pakken met een gloednieuwe docuserie waarin enkele van 's werelds meest spookachtige locaties zullen worden bezocht. Veel over de docuserie is er momenteel nog niet bekend, maar wat we wel weten is het bedrijf dat verantwoordelijk zal zijn voor de productie van de docuserie. Het gaat hierbij dan ook om het bedrijf van niemand minder dan Ron Howard en Brian Grazer, namelijk Imagine Entertainment.

Hoge verwachtingen
Ondanks de weinige details die tot dusver bekend zijn gemaakt door Netflix met betrekking tot haar aankomende, spookachtige serie is het zo dat de verwachtingen toch reeds hooggespannen staan. Dit niet alleen omwille van het achterliggende bedrijf, maar ook omdat niemand minder dan Joe Berlingen de reeks zal regisseren. Dit zijn toch best grote namen welke Netflix heeft weten te strikken.

Ben jij dus met andere woorden iemand die wel gefascineerd is door verlaten en spookachtige locaties? In dat geval zal deze nieuwe Netflix docuserie ongetwijfeld heel wat moois voor jou in petto hebben. Wanneer we ze precies kunnen verwachten is vooralsnog echter niet bekend.

Lees meer over: Netflix, docuserie, serie, Netflix serie, Netflix docuserie

Populair nieuws